שלום ובוקר טוה לכולם.מצטערת

לחוצונת

New member
שלום ובוקר טוה לכולם.מצטערת

שנעלמתי אתמול ולא חזרתי אליכם. לרומי,שלגיה,עדי וליה(?)תודה על העידוד .אני באמת פחות לחוצה עכשיו ואם בא לכם,אפרט את התפריט שקיבלתי מהדיאטנית בבלינסון. בוקר:יוגורט 0% עם פרי(ויטלינאה) ביניים:עוד שבועיים אפשר פרי מקולף. צהריים:עוף מבושל או 2 קציצות מבושלות 1 תפוח אדמה מבושל(בלי קליפה) ירק מבושל ביניים:קפה קר,2 פתי-בר+כפית דבש/ריבה ערב:ביצה או 2 כפות טונה 1 כפית שמן או מיונז 3 כפות גבינה/קוטג´ 5% 2 כפות אבוקדו/טחינה/חומוס בעוד שבועיים, אפשר להוסיף ירק טרי מקולף ו-2/3 פתית לילה:קרטיב/ארטיק דיאט/יוגורט 0% לליאה:מאז שהחלטתי שאני הולכת על ניתוח ועד שנקבע לי תור,עבר בסך הכל שבוע!! עשיתי את הניתוח במדיקל סנטר במימון כללית מושלם אצל דר´ רובין.

lia*

New member
?? את רוצה להגיד לי שתוך שבוע

עשית את כל הבדיקות וקיבלת טבעת ואישור? נראה לי שלא הבנתי משהו מדברייך..

שלגיה**

New member
וואו ,יופי של תפריט ../images/Emo21.gif

נשמע ממש מעניין לעומת מה שאני אוכלת עכשיו.אני כבר משתגעת,נמאס לי לאכול פירה וירקות מבושלים,אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו זה סלט חסה עם רוטב ויניגרט...אח..כל כך בא לי סלט ירקות ! כמה שזה נשמע מצחיק ,אין לי כמיהה למתוק ולבצקים אלא לסלט !,הרי מיום הניתוח החלטתי לא לגעת בקמח ובסוכר לבן ואני אכן עומדת בזה יפה,זה לא קשה. אבל,סלט...בא לי סלט... מהיום מותר לי להוסיף לתפריט 2 קציצות בשר..ממש "כיף"... נהדר לחוצונת,שיהיה לך בהצלחה ! שלגיה

RomiVais

New member
בהחלט תפריט מגוון ביותר! ../images/Emo13.gif

אני אוכלת כמו שלגיה שכן נתנו לנו אותו תפריט, אבל לי זה לא כל כך מפריע... בהחלט לא הייתי מתנגדת לאכול איזה סלט טעים, אבל אני יודעת שזה כבר יגיע אז אני מחכה בסבלנות
לחוצונת, המון המון בהצלחה עם התפריט ותישארי בקשר עם הדיאטנית... היא אמורה לעזור לך מבחינת תפריטים לאורך כל הדרך! שיהיה לך ולכולם יום נפלא, רומי

למעלה