שלום וברכה יש לי..

טינה 18

New member
שלום וברכה יש לי..

שאלה הפוכה אליכם. הציעו כמה דרכים כדי להגיע למצב של צרידות בגרון/ בקול. לא אני לא טעיתי זה מה שביקשתי במפורשות וזו למטרה נעלה ביותר.. ניסיתי כבר שתיית מים קרים לא עוזר וגם צריחה גם לא.. עזרתכם תואיל ובהרבה. תודה לכם מראש!!

nadavmendel

New member
תשירי בקול רם שירים של שלמה ארצי

תתחילי מלשיר ברציפות את האוסף המשולש של שלמה ארצי... אבל מה... תגבירי את הווליום כמה שיותר - ככה לא תשמעי איך את צורחת...אחרי שעתיים
וחצי - הצרידות מובטחת...

sssddd2

New member
שמישהו כבד (70-80 קילו)

ישב לך על הגב עם הברכיים ויקפץ כזה על הגב שלך.. במשך 5-10 דקות... הצרידות תמשך בין חצי שעה לשעה... תלוי בזמן שהכבד ישב לך על הגב...

אiרית

New member
נסי למצוא את הצליל

הכי נמוך שאת יכולה להגיע אליו, ופשוט תשירי בקול נמוך, כמה שיותר נמוך וכמה שיותר קרוב לצליל הכי נמוך שלך, נסי אפילו להגיע יותר נמוך ממנו. כמה שיותר - יותר טוב, אבל תזהרי, זה עלול לכאוב.

טינה 18

New member
חחח אנשים הצחקתם אותי!!

הרעיון עם הסברס שלא נידע.. סה"כ הייתם נחמדים עם רעיונות מעניינים. תמשיכו כך. בעניין שלמה ארצי מאז ומתמיד ידעתי שהוא זמר טוב אני יוריד כבר כמה שירים שלו. המון תודות :)

nadavmendel

New member
אל תורידי שירים - תיקני את הדיסק

אם הוא זמר טוב אז אל תפגעי בפרנסתו.... תקני את הדיסק.... שירים לועזיים את יכולה להוריד כמה שאת רוצה...

חחחחח

למה את רוצה להגיע לצרידות?? בהתחלה חשבתי את מתכוונת למשו נגד צרידות עד שראיתי תתגובות ואז קארתי עופם והבנתי חחח

למעלה