שלום וברכה לאונרדו האחת.....

שלום וברכה לאונרדו האחת.....

נולדתי בתאריך 20.09.86 שם אימי הוא אילנה, אשמח אם תוכלי לענות לי על מספר שאלות: אני לומדת תואר ראשון בפסיכולוגיה, האם זה תחום בו אצליח? אני יודעת שזה תחום שנוגע לי מאוד לנשמה ושאני מאוד מאוד מאוד אוהבת, אני אוהבת להקשיב,להבין לעומק, ולעזור לאנשים כל הזמן השאלה אם מעשית אני אצליח לסיים את התואר הראשון והשני ולהצליח בתחום? שנית אני מאוד מתלבטת בתחום התעסוקה יש לי מעט חודשים פנויים עד שהסמסטר הבא יתחיל, איפה הכי כדאי לי כעת להשקיע את האנרגיה והכוחות שלי כדי להרוויח כסף? ובנובף, אני מאוד אשמח לשמוע ממך ככה כמה עצות,טיפים לשינוי או שימור שיעזרו לי באופן כללי להיות רגועה יותר ובטוחה בעצמי.....:) תודה רבה, אפרסקית

שלום בת אילנה

מה שמך...אשמח לענות....שם הוא קוד חיבור לספריה הגבוהה..לכניסה לאינפורמציה זה לא סתם צורך אני יכולה לענות תשובות חלקיות גם כך..אך חבל!

הי אפרסקית יקרה

OK... הבנתי אכן...הלימודים הם הכיוון המתאים לך את נערה שקדנית מיסודך, ויש לך לרוב ציונים גבוהים.. מרגיש כאילו חלפה עננה מעל ראשך.. נדמה לי עקב 'הסחת דעת', מהתחום הבין אישי רומנטי...והייתה ירידה בממוצעים.... אבל זה כבר מאחורייך...קשה לאמר תנסי לא להיות מוסחת ע"י הפרעות..זה לא משהו שמתכננים, אבל נראה שהקשר הבא יהיה יציב..אולי את כבר בתוכו..או בדרך אליו נראה לי שהתואר יסתיים בהצלחה שווה לך לשקול משהו שמשלב טיפול באמנות או תחום כזה שהו בין תחומי..את להערכתי תשלבי יכולות נוספות בעבודתך...אבל יש לך עוד דרך לעשות תעסוקה לסטודנטים???אל תתלבטי תעבדי בעבודות כמו כולם..לא?! תנסי למצוא עבודה בחברת נסיעות או משהו שקשור לטיסות..זה יעשה לך מצב רוח טוב... עצות לחיזוק עצמי: -חשיבה חיובית - פעילות גופנית - חברים טובים שאת יכולה לשמוח עליהם..ולא ממש צריך הרבה כאלו אחת ממש טובה....

privacy blocked

New member
אפרסקית... ../images/Emo140.gif

אוהבת אותך יפה שלי ... כל מה שתצטרכי אי פעם אני פה בשבילך תמיד נסיכה

למעלה