שלום וברכה לבנות המוכשרות

yesss

New member
שלום וברכה לבנות המוכשרות../images/Emo140.gif

מזמן לא הראתי את עצמי,מכל מיני סיבות והסיבה העיקרית היא שלא היה לי מה להראות לכן. אבל בזמן הזה למדתי לא מעט על ליבוד וגם התנסתי מעט בעבודה. בעיקר בזכות העבודות המדהימות שאתן יוצרות והסדנאות הוירטואליות והלינקים שאתן מצרפות. המון המון תודה על השיתוף, הפורום הזה באמת מחמם את הלב, אני מאוד מקווה להשתתף יותר בעתיד. ואני מגיעה לכמה דברים שאני רוצה להראות לכן. הראשון זה זוג נעלי בית שעשיתי לבן שלי, צילמתי אותם אחרי שהוא כבר נועל אותם דיי הרבה זמן אז הם קצת מרופטות.

yesss

New member
וקצת סבונים

זה היה מאוד כייף להכין, לעומת הנעליים שהיו לי מאוד קשות להכנה, עד שאני לא בטוחה שאני אחזור על זה...

yesss

New member
ואחרונה חביבה

פיה שהכנתי בפעם הראשונה על פי הוראות שלכן לחברה של הבן שלי בת 6 שיש לה יומולדת מחר. רציתי מאוד לשמוע את דעתכן עליה והאם אפשר לתת אותה כמתנה. את הגוף שלה הכנתי מצמר למילוי כי לא היה לי משהו אחר. הידיים יצאו גדולות מידיי אז ניסיתי להסתיר בשרוולים טפוחים.והשאר משאריות צמר בצבעים שאני לא בטוחה שילדה בת 6 תאהב. והכנתי לה גם נרתיק קטן לשמירת השיניים, אה שכחתי לציין שזאת פית השן. מה דעתכן אפשר לתת אותה?

ענ2ת

New member
יס- ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הפיה מקסימה- ובטח שאת יכולה לתת אותה כל ילדה בת 6 וגם בת 60 תישמח לקבל
והנעלי בית גם הן מדהימות דווקא יפה להן המראה המרופט

smady a

New member
yesss היי שמחה שאת כאן איתנו../images/Emo140.gif

הנעלי בית בהחלט חמודות ,וזה שהן מרופטות זה רק אומר שהוא אוהב אותן. לגבי פיית השן מקסים בהחלט. יופי של מתנה לילדה . תדקקי מעט את הרצועה האדומה סביב הצואר שלה. חוץ מזה היא מקסימה בהחלט.

Sימה

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן -- יפה מקסים והפיה

עם הנרתיק---משודרגת יופי

אור224

New member
היי ,שמחות לראות אותך כאן

נעלי הבית נפלאות, וכיףף לראות שהן קצת מרופטות, ז"א שנהנים מהן ונועלים אותן. רעיון פיית השייניים מקסים ובהחלט יופי של מתנה. נשמח שתישארי עימנו כאן.

yesss

New member
המון תודה על קבלת הפנים החמה../images/Emo24.gif

ועל כל התגובות שלכן, מאוד שמחה שאהבתן, זה ללא ספק מעודד להמשיך ליצור. וסמדי, לגבי הרצועה על הצואר, אני ממש נבוכה לספר שמישום מה לא הצלחתי להבין את השלב הזה של השמלה, של הנחת רצועות הצמר בהצלבה לקדימה ולאחור במקביל. אז הנחתי שתי רצועות על הצואר והצלבתי מקדימה ושסובבתי אותה עשיתי את אותו דבר כדי לקבל את השמלה מאחור אבל זה יצר את הרצועה על הצוואר. ממש טימטום אבל שמתי לב לזה רק בשלב מאוחר ולא התחשק לי לפרק ולסדר. אז היא נראית פית חורף עם גולף. ולעצתך הידקתי את זה מעט וזה נראה יותר טוב, תודה. ושוב תודה לכולכן

rachel1234

New member
יופי של דברים. רעיון פיית השיניים

נהדר. בטוחה שהילדה תאהב את זה.

למעלה