שלום וברכה לגולשי הפורום

שלום וברכה לגולשי הפורום ../images/Emo13.gif

שלום וברכה וצהריים טובים לכם גולשי פורום יקרים , בטח אתם רואים את השם שלי וישר מקשרים אותי לפורום מדונה , אבל לא הגעתי אליכם כדי חלילה להתעסק בהשוואות וכמו ששמתם לב לעולם לא לקחתי חלק במריבות מי יותר טוב , מסיבה מאוד פשוטה, אני מאוד אוהב ומעריך את מייקל ג'קסון ויש לו אצלי בלב פינה חמה וגדולה , גדלתי על המון שירים שלו ואני חושב שאין מילים שיכולים להסביר כמה הוא גדול . אבל אני כן מרגיש צורך לכתוב לכם בעקבות קליפ שראיתי שכנראה חברים מהפורום שלכם עשו , הקליפ ווג של מדונה מדובב ובעצם יורד על גולשי פורום מדונה , מה אני אגיד לכם חברים ממזמן לא ראיתי דבר כל כך שפל , ובלי שום קשר למדונה מייקל אני מדבר עכשיו ממקום של אדם לאדם נטו , אני חושב שמי שעשה את זה פשוט צריך להתבייש לו , לקחת ככה את ערך האדם ולהוריד אותו לשפל , לצחוק על נושאים כמו איידס שמדונה ומייקל יחד רגישים לנושא זה ועושים המון כדי לקדם ולעורר מודעות למחלה נוראית הזאת . אני בטוח שיש כאן חברים מקסימים והקליפ הזה מייצג את הפורום שלכם באור שלילי , שלא מכבד וחבל ... כולנו מעריצים זמרים גדולים מהחיים , ללא שום קשר להצלחה או איכות החומרים גם מייקל וגם מדונה תמיד הפצירו באהבה וכבוד האדם , בסולבנוץ ולדעת לכבד ולאהוב , וכואב באמת כואב לראות לאיזה רמות יכולים בני אדם להגיע רק כדי להרגיש שאולי הם מחזירים , האם זו הדרך שלכם להראות שמייקל גדול ? תחשבו על זה , בי אישית עברה חלחלה שראיתי את הדבר הזה ואני חושב שזה אחד הדברים היותר שפלים שאדם מסוגל לעשות וזה עצוב וחבל ... יום נפלא לכם ...

למעלה