קיבלתי מחברה רעיון לאפות ולהקפיא מראש גלילי פילו ממולאים בירקות מוקפצים (מניחה שאפשר גם גבינה).
למישהי יש ניסיון עם בצק פילו ממולא, אפוי ומוקפא?
והאם יש פשטידת ירקות שיכולה לעבור הקפאה בשקט?
קיבלתי מחברה רעיון לאפות ולהקפיא מראש גלילי פילו ממולאים בירקות מוקפצים (מניחה שאפשר גם גבינה).
למישהי יש ניסיון עם בצק פילו ממולא, אפוי ומוקפא?
והאם יש פשטידת ירקות שיכולה לעבור הקפאה בשקט?
קיבלתי מחברה רעיון לאפות ולהקפיא מראש גלילי פילו ממולאים בירקות מוקפצים (מניחה שאפשר גם גבינה).
למישהי יש ניסיון עם בצק פילו ממולא, אפוי ומוקפא?
והאם יש פשטידת ירקות שיכולה לעבור הקפאה בשקט?
נתחיל בזה ,שאני לא מרבה להקפיא מוצרי-חלב ,
אבל אפשר להקפיא לקינוח :
עוגת גבינה פירורים עוברת היטב הקפאה ,וגם עוגת בסקוויטים עם גבינה ופודינג .
ולארוחה עצמה, אפשר להקפיא דגים מבושלים, קציצות,וגם שקשוקה.
נתחיל בזה ,שאני לא מרבה להקפיא מוצרי-חלב ,
אבל אפשר להקפיא לקינוח :
עוגת גבינה פירורים עוברת היטב הקפאה ,וגםעוגת בסקוויטים עם גבינה.
לארוחה עצמה אפשר להקפיא דגים מבושלים, קציצות , וגם שקשוקה.