שלום וברכה!

לילי8888

New member
מרצים

אני כתבתי עכשיו על גולדברג למישהו אחר -ראה למעלה. לא משנה איזה סמינריון, בכל סמינריונים שלו הוא טוב (חברה שלי למדה בסמינ' אחר אצלו). הוא חופשי בבחירת הנושאים לעבודה, אפשר לכתוב על כל נושא, הוא לא מקפיד ולא דרשני, גם נחמד. אבל היו כאלו שאמרו שהוא משעמם בגלל הסיפורים שלו שהוא מספר בכיתה, אבל עם זה מעניין לך יהיה בסדר. חוות הדעה שלי לגבי גנץ היא על קורס שלו מתואר שני במדיניות ציבורית. אני באמת לא יודעת איך הוא בסמינריון.

noam64

New member
שלום וברכה!

בשנה"ל הקרובה אתחיל ללמוד תקשורת ומדעי המדינה, והגיע הזמן (כך אומרים) לבנות מערכת. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם זה? בהנחה והכישורים הטכנולוגיים שלי יעזרו להצליח בתפעול האתר, מה אני אמור לעשות עם המידע שיש שם? עדיף לרכז את הקורסים ביומיים, או למרוח אותם על כל השבוע? ובכלל- איזה קורסים כדאי לקחת? אשמח לשמוע המלצות כלליות ופרטניות, על כל מה שרק יש לכם- מרצים, מתרגלים, קורסים, קפיטריות וחומוסיות טובות. בתודה מראש, נועם.

hen7777

New member
המלצה

הפיראל היא המערכת לבניית מערכת לימודים והיא פשוטה ומובנת לכל אדם בר דעת כך שהסר דאגה מבלך, בדוק רק מתי חלון הזמן שלך כדי שלא תפספס. ממליץ בשנה הראשונה לא לקחת קורסי בחירה כלל, בעת בניית המערכת תראה באופן ברור לעין מהם הקורסים שחובה לקחת, בנוסף נסה לסיים את האנגלית (אם יש) כבר בשנה הראשונה, וכמו כן ממליץ לקחת 2, לא יותר בינתיים, קורסי יהדות. לפי מה שהספקתי לראות, ניתן לרכז את הלימודים ב 3 ימים, תראה איך שנוח ועדיף לך. בנושא הקפיטריות אני מציע לך בחום רב להנמיך ציפיות, הקפיטריות ומערך ההסעדה באונ' כולה שואף ל-0 בעוד המחירים שואפים ל 10...אז אל תצפה ליותר מידי. שיהיה בהצלחה!

לילי8888

New member
מרצים

אני יכולה להמליץ לך את המרצים הטובים מבחינתי שאני למדתי אצלם : מירב משאלי רם- מרצה מקסימה בכל הקורסים שלה, מ. הלינגר ביחב"ל, למדתי גם אצל ברוך זיסר ומבחינתי הוא היה בסדר, למרות שאחרים לא כל כך אהבו אותו (אמרו שהוא משעמם). אייל ברנדייס היה מתרגל מקסים עכשיו הוא כבר מרצה, את הסמינריון לקחתי אצל פר' גיורא גולדברג. דניאלה שנקר-שרק מעניינת אבל דרשנית מאוד, אשר כהן גם מעניין. זאת הרשימה של המרצים במדעי המדינה. והמרצים שלא כדאי לקחת מבחינתי : עטרה פרנקל, גת (אידיאולוגיה מודרנית), אורי ארבל גנץ- לא כדאי ממש. בהצלחה!

למעלה