שלום וברכה

מייפלס

New member
שלום וברכה

האם יש עמותה שתסכים לתת לי לאמץ ממנה כלב או שניים למרות הכוונה הראשונית שלי להתחלה איתם זה לא להיכנס לבית אלא לאוהל ולהתחיל לטייל בארץ ?
למזלי , שמחתי וצערי בו זמנית כמו שכולכם יודעים - אני יכולה לאמץ ישר מהרחוב ולהציל מהרחוב בלי בלאגנים והסתבכויות שזה טוב ומצווה באותה המידה כמו לאמץ מעמותה ...
אבל אני מעדיפה שני דברים :
1. לעזור לעמותה שאני יודעת שהיום רובן הגדול במצב קשה
2. לדעת עד כמה שאפשר את אופי הכלב מראש , כי אני מאוד רוצה כלבה או שניים וחשוב לי ששתיהן תהיינה עם אופי טיפולי ושיעמדו שתיהן בטיול הזה ... כי בכוונה שלי אני רוצה לחרוש את כל הארץ ...

אם אף עמותה לא תסכים , למרות שאני באמת יכולה להבין את הסיבות לכך ... יש מקומות שאני כן אוכל לאמץ מהן כלב , לעשות מצווה ולדעת את אופי הכלב ?

תודה מראש ...

yaelofer

New member
שלום מייפלס.

אני לא בטוחה שבתנאים כאלה עמותה תמסור לך כלב, אלא אם כן אחרי הטיול את מתכוונת לחזור איתה לבית מסודר ולגדל אותה עם תנאים שכלב צריך. וגם אז אני לא בטוחה שעמותה תסכים לתת לך כלב כשההתחלה היא טיול באוהל. לדעתי קודם כל את צריכה להכיר את הכלב, הכלב צריך להתרגל אלייך ולדעת שאת הבעלים שלו, כך שלא יקרה מצב שבמהלך הטיול הכלב יברח לך כיוון שהוא עדיין לא יפנים שהוא צריך להישאר צמוד אלייך. ברור שאת יכולה להציל כלב מהרחוב ולעשות מה שאת רוצה, אבל בבקשה חישבי על טובתו של הכלב. לדעתי האישית, קודם מיצאי לך דירה שאת בטוחה שאת יכולה לגדל בה כלב לשנים ארוכות, אמצי כלב, ורק אז חישבי לעשות איתו טיול.

מייפלס

New member
כמבון שאחרי הטיול אני מתכוונת לחזור למגורים

בבית ... בית משלי :)

גם בגידול בבית אני צריכה להכיר את הכלב ... מה זה משנה אם אני באוהל או בבית ?
ואני ממש לא מתכוונת לתת לכלב\ים אופציה לברוח ...

למעלה