שלום וברכה

שלום וברכה

אני אורי ואני מניח שאני חדש כאן. אני אחראי לעיצוב הלא מרשים של אתר האח האחרונה והייתי חבר פעיל למדי בפורום הישן (ובזה שקדם לו) שנסגר באיבו והשאיר רבים ללא בית. אני בטוח שהפורום הזה יהווה תחליף ראוי (טוב לא באמת בטוח, אבל מאד מקווה). בכל אופן ברכה לכולם חוץ מחובב שהסתיר את קיומו של הפורום הזה ממני...

כריכרכה

New member
אתה ה-אורי דרומי?

הדובר של המכון הישראלי לדמוקרטיה וכותב הביוגרפיות בעיתון הארץ?

צר לי לאכזב

אבל כלל וכלל לא. את עבודתו כדובר המכון לא יצא לי לפגוש אולם אני מקפיד מדי שבוע לקרוא ולפתור. אל אף שבאופן מפתיע אני גר במקום בו בילה את ילדותו (המזכירה בביה"ס היסודי ציינה זאת בפני כשנרשמתי שם לכיתה ג'). סתם יש לנו את אותו השם (וככל שידעו לי אין שום קשר פרט לכך). ועכשיו אני סקרן לדעת מאיפה את מכירה אותו, הנחתי שרק אנשים שנושאים אותו שם כמוהו יטרחו לברר על מעלליו.

כריכרכה

New member
שמו מתנוסס על מספיק פרסומים על-מנת

שאוכל לזכור אותו; זהו גם שם מאוד קליט.

nedisrael

New member
הוא בהחלט ה-אורי דרומי

פשוט לא האורי דרומי שאת מדברת עליו. זו טעות שלך, ה-אורי דרומי הוא אורי דרומי שהוא אינו הדובר של המכון הישראלי לדמוקרטיה.

העיצוב של האתר בסדר גמור

אבל מה דעתכם על איזשהו עדכון קטן? איפה האונד בכלל, עדיין נטחן בצבא? אה, וברוך הבא לפורום. יש כאן לא מעט מהחברה של הפורום הישן, כמו נד ואריה, וגם אני מעיף מבט פה ושם.

nedisrael

New member
ההאונד סיים את השירות לפני חודשים

אבל הוא ממעט לענות על אי מיילים. שלחתי לו כבר 2 מאמרים לפני פרק זמן, הוא עדיין לא הגיב.

nedisrael

New member
זה כנראה מה שיקרה בסוף

אם ההאונד לא יענה לי. אני עדיין מעדיף לשים את המאמרים באתר, צריך לשמור נאמנות, לא?
שמעתי על הפרוייקט. אני אולי אפילו ארצה להשתתף בו, אם יהיה לי זמן. וברגע זה, זמן זה דבר בעייתי אצלי. כמו כן, אני לא בטוח בעד כמה הפרוייקט הזה יצלח, למען האמת.. נראה לי קצת מסובך מדי..

nedisrael

New member
לא הסתרתי! הייתי בטוח שתדע

על הפורום הרבה לפני, כי אני לא גלשתי באינטרנט 4 חודשים. אני שמעתי את זה מחברה שלי שאיכשהו זיהתה את "הסדרה הזו שאתה כל הזמן מברבר עליה" ברשימת הפורומים החדשים. איך יכול להיות שאני גיליתי את המקום לפניך? תתבייש!
וברוך הבא,ד"א

אם בארזים נפלה שלהבת...

מתאים לך להפוך את המחדל שלך לשלי ;). לדעתי האישית גם מתי (האונד) לא ידע על הפורום הזה (לפחות לא לפני 3 חודשים) וגם לי הוא "נעלם" יום אחד ולא השאיר תשובה במייל. בטח נסע לדרום אמריקה/הודו/מזרח-רחוק-אחר/ראש פינה כמו כל מי שרק השתחרר...

Envinyatar

New member
ברוך הבא לפורום!

יש סיכוי לראות עדכונים בקרוב של אתר "האח האחרונה"?

למעלה