שלום וברכות על הפורום.

שלום וברכות על הפורום.

אז ככה..........אני כבת 46 נתונה בחצי השנה האחרונה במתחים רבים...שמשפיעים על רווחת הנפש שלי ורציתי לדעת לשאול האם מישהו חווה ..כתוצאה ממתח... טיקים בפנים שאינם נראים...במיוחד באיזור הגבות.... לאחרונה מתלווה לזה תחושת עיקצוץ ומעין נימול שמתרחב מתחת לעיניים .בתוך מעליהם.לצידע האף התחושה שלעצמה גורמת חרדה...וכך אני נמצאת במעגל רופאת משפחה..חושבת שזה ממתח..ונתנה לי קלונקס... מרגישה חסרת אוניםף

בחלוף הזמן יקירתי.

אני בגילך וכן, גם לי יש את הטיקים המעצבנים הללו
שאלה: האם הניק "בחלוף הזמן" מרמז משהו על יחסך לזמן החולף? והרי, אנו בוחרות אם להזקין או להתבגר
, אם להיות חומץ או יין
ואשר לקלונקס, שאלי את הרופאה אם את ממש חייבת לקחת את התרופה הזו, זו תרופה פסיכיאטרית לכל דבר. וכמובן, אם צריך, צריך. בכל אופן, אני נעזרת מאד בשיאצו, נשימות, ותנוחות יוגה. ממליצה לך מאד לפנות ליעוץ ו/או להילינג/טיפול מגע כגון "עוצמת הרכות". בהצלחה.

בוקר טוב

הטיקים הם הדבר שפחות מפריע..הם אינם נראים.....מה שמלחיץ...זה העובדה שהנימול התווסף לזה ושזה כשלעצמו.....גורם לי חרדה...וכך אני מוצאת את עצמי במעגל חרדתי....והנפילה היא מהירה. והניק בחלוף הזמן ...זה קשור לבלוג שפעם היה לי....והרי את יודעת ...שמראות החיים משתנים ככל שחולף לו הזמן .....דברים נראים אחרת.....יותר מחודדים. תודה על ההתיחסות

אסתי123

New member
טיקים, מתח....

אחת מאפשריות הטיפול האלטרנטיביות הרבות הוא טיפול קינסיולוגי. טיפול המאבחן עי בדיקות שריר עדינות את הגורם הראשוני לנושא המטופל ובו מטפל. הגורם הראשוני יכול להימצא במקום מאוד מאוד לא נגיש כמו בזמן ההתעברות, לידה , ננקות, ילדות צעירה ביותר אולי אפילו קודם.....והמבין יבין. בהצלחה בכל אשר תיבחרי ושבת שלום לכולם. אני קוראת סמויה בפורום בענין והנאה.

טיפול קינסיולוגי.....?

האם הכוונה...?טיפול נפשי ובדיקה פיזיולוגית.. אצל מי? איזה רופא? והנימול............?????? זה ממש משגע אותי לעיתים מרגישה שזה מוריד אותי.......................מבחינה רגשית טוטליתלמקום בו אני לא רוצה להיות ואז התחושות הפזיולוגיות מתחדדות.

אסתי123

New member
טיפול קינסיולוגי הכוונה אצל מטפל כינסיולוגי

בעל ניסיון רב שלמד הרבה והתמחה בהרבה שלבים בקינסיולוגיה. זהו תהליך מופלא אותו עוברים המטפל והמטופל יחד באיבחון הגורם הראשוני לנימול ובטיפול בו. ללא תרופות. שלךח לי מסר.

אסתי123

New member
עברתי טיפול כזה והלכתי ולמדתי את התורה .

הטיפול הוא טיפול מופלא לעניות דעתי הצנועה. אני עברתי טיפול כזה לבעיה רפואית מסוימת לה לרפואה הקונבנציונלית אין ולא היה פיתרון. פשוט נותנים סטירואידים והמינונים הולכים וגדלים כי הגוף מתרגל אליהם. השינויים הנפשיים שגורמים סטירואידים הם עצומים. אתה פשוט הופך לבן אדם אחר שאותו אתה לא מכיר בכלל, משק הסידן הגופני קורס.......והבעיה בגללה אתה לוקח אותם לא נפתרת. לא אלאה אותך בפרטים נוספים. הטיפול הקינסיולוגי פתח לפני שער בחומה שסגרה עלי. כול טוב לכולם.

שלום לך!

טיקים בפנים, תופעה שכיחה מאוד באוכלוסייה. כנראה עוד אחת ממתנות המתח של התרבות המערבית. אני מאוד ממליצה לך על דיקור סיני- יעיל מאוד לבעיה זו. ישנם עוד סוגי טיפולים אלטרנטיביים שיעזרו. אני מציעה לך לברר. לבריאות! ובהצלחה. אלינור.

אלינור

תודה על התגובה. אבל אם תוכלי לחדד לי.........ממתנות המתח של התרבות המערבית?? סוגייה שאני צריכה להבין אותה עד תומה. כן אני יודעת שטיפול אלטרנטבי יוכל להועיל... אבל ..זאת בדיוק הנקודה המרכזית של המתח בחיי....( חוסר אפשרות מימון)....לחלוטין יום טוב.. מקווה בלי הנימול ונטיקים...................מקווה

Jerald_Admonds

New member
במידה של חוסר מימון

את יכולה לפנות לתרגול עצמי- של מדיטציה או צ'י קונג או מה שמעניין אותך. ישנם תרגילים וידע תאורטי ברשת- באתרים ופורומים שונים. את גם יכולה לחפש ספר טוב בנושא שמעניין אותך ולהשקיע בו השקעה חד פעמית או להשאיל אותו מהספריה שלך. כשלי היו טיקים בצבא, לא ידעתי אז שהן נבעו ממתח נפשי, אז ביצעתי כיווצים מתמשכים שלוו בהרפיה של שרירי הפנים שבהם היו הטיקים. זה העלים אותם, גם בגלל העבודה השרירית וגם בגלל שהתרגול וההרפיה הרגיעו אותי.

נעמי66

New member
סיבה אפשרית לעיקצוץ ולנימול

זה קורה, ברוב המקרים, בגלל בעיה בכלי-הדם - זרימת הדם למקום בו זה קורה אינה תקינה. זה קשור לתזונה. מזונות מסויימים (לא טבעיים, מעולם החי) ומוצרים כמו קפה, סוכר ועוד, יוצרים הצטברות של חומרי פסולת בגוף. חומרים אלה, לפי הגישה הטבעית, אחראים להרבה בעיות רפואיות. לפי גישה זו, כל אדם יכול לטפל בעצמו, בלי הוצאות מיוחדות. צריך רק להבין את המושג תזונה בריאה. קלונקס אינו פתרון - זו תרופה שעלולה לגרום להתמכרות, וגם מוסיפה לפסולת המצטברת בגוף.

אני..

צמחונית יותר מ-30 שנים כלומר מהיותי ילדה אני לא אומרת שאין בי חטאים כמו קפאין ..סוכר....לא בצורה קיצונית והקלונקס.........אני יודעת עד כמה רע הוא אבל כשרע וזה עוזר....??????? אז...? חוסר אונים תודה על תגובתך.

קלונקס, כמו כל תרופה פסיכיאטרית אחרת, יכול

מאד לעזור. הקלונקס יכול לתת לך בסיס נוח יותר לעבודת נפש עם מטפל טוב. ואז, כשהמצב מתייצב, אפשר, לאט ובטוח בהנחיית רופא המבין לליבך, להוריד את המינון עד אפס.

למעלה