שלום וובהצלחה

אוריא

New member
תודה. אבל הכי מסקרן אותי זה..

מה המסטר אומר על מתכון הבצק?
 

לייזר

New member
לאורי א בצק

ההסבר שלך בסדר אבל אם רוצים להוסיף סוכר אז רבע כוס מים רותחים להמיס את הסוכר ןלאחר מיכן להוסיף מים קרים .הבצק יוצא הייטב אם מים קרים הבדיקה פשוטה ביותר לטבול קצה אצבע בכלי להוציא מאט בצק ופשוט לגלגל על גפרור אם הבצק ניקשר יפה אז זהו זה אבל אם הוא חלש להוסיף מאט קמח ולערבב . או אם זה קשה אז להוסיף מאט מים ולערבב בהצלחה
 
למעלה