שלום וודתה לכולם

JOE KALIBER

New member
שלום וודתה לכולם

אני בהחלט מקווה שהפורום יצליח אגב, מסיבות שלא תלויות בי (אלא במצב האקונומי שלי) לא יכולתי להגיע לפסטיבל השנה אך אני בהחלט מצפה לשמוע חוויות של אנשים

תותי-בת

New member
איחולימים! ../images/Emo9.gif המון מזל טוב ובהצלחה לרגל פתיחת הפורום, ליאת - תותי-בת - מנהלת פורום מוזיקה שחורה.

.Mr. Wizard

New member
הוא יצליח....

עושה רושם שאתה כבר דיי ותיק בקהילת הפורומים של תפוז. איפה היית קודם?

.Mr. Wizard

New member
המ.... טוב לדעת!

אגב אם יש לכם משהו להגיד לי. 21264016, זה המספר שלי באייסיקיו. Mr Wizard

JOE KALIBER

New member
פורום רוק באמת

אבל אני גם כותב בפורום כלי נגינה ועד לפני כמה זמן גם בתיכוניסטים, עד שזה הפך לפורום מחששה

.Mr. Wizard

New member
אני נכנס לכלי נגינה מדי פעם.

מכירים אותי שם אני חושב, אבל אני לא ממש פעיל, כי כל הזמן מדברים כל גיטרות. לא ממש תחום עניין שלי. תשמע לפחות עכשיו אני יכול לעזור לילדים בשכבה שלי שכן מתעניינים. הפכתי למומחה מכל ההודעות שם... איבנז, פנדר, אפיפון, RG270, מחירים... די!! נמאס! המצלתי לחבר שלי על חשמלית בגללכם!! מדי פעם יש הודעה, היה לא מזמן אחד שרצה להתחיל לנגן על סקסופון כי הוא "מתמוגג" מהכלי ומג´אז, אז היה לי העונג לעזור לו שם. נראה, אולי יתחילו לבוא לפה אנשים כאלה.

JOE KALIBER

New member
זה לא ממש הנושא לפורום

אבל הRG 270 הוא הדגם הכי גרוע של איבנז מהסידרה הזאת אם כבר להמליץ אז על כל ה470 ומעלה

.Mr. Wizard

New member
point taken

מזל שהמלצתי לו על RG570. רק שתדע שאם אני אהיה זה שיהפוך את הפורום הזה לעוד פורום על גיטרות, אני מתאבד לך עכשיו. אז בוא נחתוך את זה בעודו באיבו... קיבלתי סקסופון חדש
(טוב שיש מיוזיק 123.) צוחק!!!

JOE KALIBER

New member
קנית אותו דרך מיוזיק 123?

איזה חברה הסקספון? ואגב אתה חושב שכדי למחוק את הדיון אחרי שתענה לי?

.Mr. Wizard

New member
לא, קיבלתי אותו.

בן דוד שלי, בנאדם ממש ממש נחמד. הוא קנדי בן 29, התחתן לפני 20 יום, והוא ניגן על סקסופון, הוא שמע שאני מנגן, אז הוא אמר לי "Listen, I wanted to give it to my children, But I want you to have it פשוט לב זהב, אז כאח שלי חזר מהחתונה, הוא הביא את הסקסופון יחד איתו. תאמין לי צליל פשוט פיצוץ, כיוונתי אותו בגינצבורג (קריעה במחיר) ועכשיו צליל נקי כמו בובה... של בוזינוקס. כלי צ´כי. כמובן שהייתי מעדיף של ימהה באנד, או סלמר, אבל, היי, זה לא משנה מי החברה כל עוד הכלי מוכיח את עצמו! אני מניח שאני עוד אתפתח, ואני אקנה משהו רציני (ואולי אני עוד אספיק להחזיר לו את הסקסופון לילדים שלו..
) למחוק את הדיוק, לא הייתי מייעץ, כי זה עלול לפגום באמינות של הפורום כאחד שמצנזר. פשוט צריך להבהיר שזה לא הנושא של הפורום. זהו.

JOE KALIBER

New member
סלמר יעל לך 12 אלף מינימום אז יהיה

לך קשה לקנות אחז כזה אני מנחש ואגב גינצבורג היא חנות מאוד מוזרה, אבל הם עושים עבודה טובה במעבדה שלהם

.Mr. Wizard

New member
זה נדמה לי ,

או שהמוכרים שם טיפה עליזים?.... הם עשו עבודה טובה, ואגב סלמר יכול לעלות גם 1400 $. זה לא מתחיל מ12000, זה שככה זה עולה בכלי זמר, זה משהו אחר. קיבלתי מהמורה שלי, בלדה שגינצבורג (אבא שלהם) כתב לאהובתו... טיפה איטי, אבל נחמד. הוא תמיד אומר שלי שאני אוהב לרוץ... זה מסביר למה אני אוהב ג´אז כל כך..

למעלה