אדריכלית סיגל בן נון
New member
שלום וחג שמח - חדשה בשכונה...
שלום לכולם,
אני אוכלת תזונה טבעונית כחודש. כייף אדיר וטעים טעים.
אני עושה זאת בליווי של ספורטאי טבעוני וקוראת הרבה הרבה.
אני טבעונית מטעמי בריאות ודיאטה (מתה להוריד כמה קילואים טובים....) אבל בשורשי אני צמחונית שסרחה
אז מסתדרת טוב גם עם הפן האידאולוגי.
מעבר לזה אני מאוד אוהבת לבשל ולהמציא דברים ולפי מה שאני קוראת כאן - הגעתי לפורום הנכון.
נכון לעכשיו אני אוכלת תפריט די קבוע (אבל זה רק בגלל שאני מאוד אוהבת אותו ולא בא לי להחליף) אבל מהצצה בפורום שלכם "קיבלתי תאבון" לחדש ולגוון.
רעיון המקלובה הצמחונית (ובעצם טבעונית) - גאוני!
סטייק הפורטובלו - נשמע מעולה ואני זוכרת שעשיתי פעם משהו שנשמע דומה אבל אני לא מוצאת את המתכון. לצערי החיפוש בתפוז לא עובד כבר הרבה זמן. אפשר יהיה לקבל קישור ו/או הסבר איך להכין את הסטייק הזה?
ועד שתענו לי אני הולכת להמשיך לחקור את פורומכם המכובד,
סיגל
שלום לכולם,
אני אוכלת תזונה טבעונית כחודש. כייף אדיר וטעים טעים.
אני עושה זאת בליווי של ספורטאי טבעוני וקוראת הרבה הרבה.
אני טבעונית מטעמי בריאות ודיאטה (מתה להוריד כמה קילואים טובים....) אבל בשורשי אני צמחונית שסרחה

מעבר לזה אני מאוד אוהבת לבשל ולהמציא דברים ולפי מה שאני קוראת כאן - הגעתי לפורום הנכון.

נכון לעכשיו אני אוכלת תפריט די קבוע (אבל זה רק בגלל שאני מאוד אוהבת אותו ולא בא לי להחליף) אבל מהצצה בפורום שלכם "קיבלתי תאבון" לחדש ולגוון.
רעיון המקלובה הצמחונית (ובעצם טבעונית) - גאוני!
סטייק הפורטובלו - נשמע מעולה ואני זוכרת שעשיתי פעם משהו שנשמע דומה אבל אני לא מוצאת את המתכון. לצערי החיפוש בתפוז לא עובד כבר הרבה זמן. אפשר יהיה לקבל קישור ו/או הסבר איך להכין את הסטייק הזה?
ועד שתענו לי אני הולכת להמשיך לחקור את פורומכם המכובד,
סיגל