שלום וחג שמח - חדשה בשכונה...

שלום וחג שמח - חדשה בשכונה...

שלום לכולם,
אני אוכלת תזונה טבעונית כחודש. כייף אדיר וטעים טעים.
אני עושה זאת בליווי של ספורטאי טבעוני וקוראת הרבה הרבה.

אני טבעונית מטעמי בריאות ודיאטה (מתה להוריד כמה קילואים טובים....) אבל בשורשי אני צמחונית שסרחה
אז מסתדרת טוב גם עם הפן האידאולוגי.
מעבר לזה אני מאוד אוהבת לבשל ולהמציא דברים ולפי מה שאני קוראת כאן - הגעתי לפורום הנכון.

נכון לעכשיו אני אוכלת תפריט די קבוע (אבל זה רק בגלל שאני מאוד אוהבת אותו ולא בא לי להחליף) אבל מהצצה בפורום שלכם "קיבלתי תאבון" לחדש ולגוון.
רעיון המקלובה הצמחונית (ובעצם טבעונית) - גאוני!
סטייק הפורטובלו - נשמע מעולה ואני זוכרת שעשיתי פעם משהו שנשמע דומה אבל אני לא מוצאת את המתכון. לצערי החיפוש בתפוז לא עובד כבר הרבה זמן. אפשר יהיה לקבל קישור ו/או הסבר איך להכין את הסטייק הזה?

ועד שתענו לי אני הולכת להמשיך לחקור את פורומכם המכובד,

סיגל

merav999

New member
ברוכה הבאה

באתי להמליץ לך על המתכון לסטייק פורטבלו הנ"ל אבל מצאת אותו לבד
מתכונים מעולים אחד אחד

אם מתחשק לך לשתף, מה את אוהבת לבשל?

תודה רבה

אשתף בכייף.

אני אוהבת לבשל. נקודה.
אני גם אוהבת לאכול. סימן קריאה....

אין לי איזו העדפה מיוחדת בבישול, רק שיצא טעים.
כלומר מרקים, סלטים, תבשילים ומאפים. הכל. אני גם אופה אבל פחות מחוברת למתוקים אז זה פחות מלהיב אותי.
בבית אני מבשלת איטלקי, הודי, בלקני, עראקי, מרוקאי, פולני ואני חושבת שבזמן הקרוב "אטבען" מאכלים אהובים.

הכי אני אוהבת לבשל אוכל שבני הבית מחסלים בהתלהבות (אגו של אמא)

כרגע אני עדיין מבשלת לבני הבית אוכל "כהרגלם". (אני מקווה שאני לא מכעיסה כאן איש) אבל בחודש האחרון הם כבר תקעו כפות בסלטים שלי ונהמו שזה נורא טעים. אז אני חושבת שאתגבר את התזונה שלהם ואתבל אותה במאכלים טבעוניים.

merav999

New member
מקווה שתצטרפי לשרשורי האוכל כאן

נשמע שיש לך המון לתרום :)

בהצלחה עם שאר בני הבית, אם האוכל שלך טעים כמו שנקרא לא נראה לי שיתלוננו יותר מדי

יוספה 51

New member
ברוכה הבאה. זוכרת אותך מפורום עיצוב פנים

אחלה פורום כאן. והבלוג של ליידיבאג לא רק מצטלם יפה, גם נאכל יפה. כן, אוכל טבעוני הוא טעים להפליא, ולגבי דיאטה- אולי הספורטאי יעזור, אני בנתיים קצת עליתי במשקל.....מרוב הרעיונות המקוריים ופותחי העיניים והפה שאני נתקלת בהם מאז הטבענתי..

ידעתי שהניק שלך נראה לי מוכר...

תודה על קבלת הפנים!
אני אוכלת תפריט מאוד מתוקצב ולכן ירדתי כבר 6 קילו בחודש הראשון. לא בטוח שאמשיך "לרוץ" ככה, אבל בעיקרון אני חייה על הרבה (המון) ירקות טריים, קיטניות וקצת דגנים. לא מטגנת, לא אוכלת לחמים ומאוד חושבת "תזונה להרזייה" וזאת במקביל לאיזון של אבות המזון.

יש כמה מתכונים שאכן נראים לי מעולים ואנסה אותם בקרוב.

RSPA

New member
הי סיגל. נדמה לי שגם אני זוכר אותך....

מתקופה רחוקה ומעניינת...

ברוכה הבאה

למעלה