שלום וחג שמח לחברי הפורום

שלום וחג שמח לחברי הפורום

זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. ברשותי רשיון משיט ולמדתי לפני שנים בשיא-גל. למען האמת הפלגתי מספר פעמים מועט לאחר הרשיון ומזה כשנתיים לא יצא לי ממש לשוט. חבל. אולי בעיקר מפני שרוב מרצי וזמני החופשי מוקדש לתחביב השני שלי - טיסה. בכל אופן אני די מתגעגע לים. שמעתי על מועדון שיא-גל, ואפילו הייתי נוכח, לפני שנים בהקמת המועדון. אז לא מצאתי אותו אטרקטיבי (עלות גבוהה, שיטה מסורבלת - כוכבים וכד´). כפי שהבנתי מדברים שנכתבו פה כללי המועדון השתנו. מישהו מוכן לפרט ולהסביר ? אולי עכשיו שווה להצטרף. אגב, קם פורום ופועל חדש בתפוז (תעופה קלה) שעוד לא פורסם רשמית. בכל אופן, התקבלה מן החלטה וולנטרית בין הכותבים למלא באופן מלא את כרטיס הכותב, כולל תמונה וכך הרבה יותר קל להכיר והקשר בין הכותבים יותר אישי ואפקטיבי. מומלץ.

בת ים

New member
ברוך הבא יוסי../images/Emo160.gif../images/Emo6.gif

שלום יוסי, קודם כל שמחים לארח אותך כאן בפורום השייט, שגם הוא חדש יחסית בפרדס של תפוז. מועדון השייט של שיא גל, לפחות לפי הפרטים באתר (מיכה מכיר אותם טוב ממני, משום שהוא לומד שם) נראה די אטרקטיבי בהנחה שיש לך עוד חברים לחלוק איתם את ההוצאה. גם "צי" הסירות שלהם מכובד ומביקורים במרינה הרצליה בבוקרי יום שבת-הם עובדים מאד יפה. בעקרון, אנחנו(מיכה ואני) עובדים על אפשרות של מפגשי פורום שיערכו בסירה שנשכור במחיר מאד סביר, מידי פעם מאחד מבתי הספר בארץ. אולי זו תהיה הזדמנות לכל החברים שלא יוצא להם לשוט הרבה (רובנו כאן כנראה) לשוט מידי פעם וגם להכיר. דרך אגב, אני לא מוצאת את פורום תעופה קלה.....תוכל לתת יותר פרטים? כנראה שמן הסתם, יש קשר בין החופש לטוס לחופש לשוט...כי יש מספר לא מבטול של אנשים שעוסקים בשני בתחומים גם יחד! *עניין מילוי הכרטיס האישי...יש מי שמעדיפים שלא להחשף ואנחנו מכבדים את כולם
בברכת פסח שמח. נשמח לראותך ביןמשתתפי הפורום. בתיה

תודה על קבלת הפנים

זו כתובתו של הפורום החדש (תעופה קלה): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=421 בקרוב הוא יפיע ברשימת הפורומים ויהיה אפשר להכנס אליו כמו לכל פורום אחר בתפוז. בינתים: יש לסמן את שורת הכתובת. עריכה / העתק. להעלות לשורת כתובות בדף האינטרנט ואז - הדבק, enter ואת שם. לגבי כרטיס פרטים. כולנו מכבדים פרטיות אבל זה לא הנושא. פשוט, לעניות דעתי, יותר נחמד לדעת עם מי אתה מתכתב וזה מקנה לדברים גם יותר אמינות ורצינות. בנוסף, זה פורום מכובד ואין סיבה נראית לעין "להסתתר". פשוט הכותבים מפרסמים בקשה למלא הכרטיס (מהסיבות שצויינו) ומי שרוצה ממלא ומי שלא, לא.

בת ים

New member
ביקרתי בפורום../images/Emo160.gif

כל הכבוד-פורום מגובש להפליא-עלו והצליחו! בעניין הכרטיס האישי-מקבלת את שקפתך ועדיין מאמינה כי איש ואיש ודרכו הפרטית לרצות לחשוף פרטים מחייו או את תמונתו.... אין זה הופך פורום למכובד יותר או פחות. כפי שכתבתי אתה מוזמן להמשיך לטפח את תחביב השייט-אצלנו בפורום
חג שמח בתיה

lizard

New member
שלום יוסי וברוך הבא.

בקשר לשיא-גל, הם יכולים להסביר הכי טוב. לדעתי החברות שמועדון שלהם ממש שווה. אני מכיר אנשים חברי מועדון שמפליגים יום יום. העלות, יותר זולה מרכישת ותחזוקת יכטה זה בטוח...חחח ברכות לעליתו של הפורום החדש. מיכה

מיכה תודה

ובהמשך, האם יש לשיא-גל אתר שאפשר לקרוא בו פרטים. תוך כדי כדי כתיבה אני מרגיש איך רמת הגעגוע לים עולה אצלי... יוסי

ezrar

New member
יוסי שלום. עזרא מהפניקס.זוכר? ../images/Emo9.gif

יוסי שלום. זה עזרא מהפניקס ממיכון סוכנים .זוכר ? מה שלומך.אני יודע שהתחביב שלך הוא טייס ושמחתי לראות את ההודעה שלך בפורום השייט.גם אני הוצאתי רישיון משיט לפני כשנה וחצי אך לצערי מפליג מעט עקב סיבות אישיות.אני צריך גם לעשות זמן ים לצורך הרישיון הבינלאומי.אני מאחל לך ולמקימי פורום התעופה הקלה הצלחה. דרך אגב יש גם לחברת "דרך הים" מועדון שייט נחמד .הם נמצאים בבנין המרינה בהרצליה ליד משרדי "שיא גל". אני לא חבר במועדון אך הוזמנתי למספר הרצאות במסגרת המועדון כאורח .ההרצאות היו מאוד מעניינות.יש להם פעילות מגוונת:מפגשים שבועיים על כוס בירה,הרצאות,הפלגות חופיות,יציאה לתחרויות שייט,יציאות לדייג ומי שרוצה גם חיזוקים בנושאי ימאות ושייט.

ממש נחמד..

לפגוש אנשים שמכירים בפורום. יכולנו לעבוד עוד שנים יחד, בלא לדעת שאנו שותפים לאהבת הים והשיט. אז נתראה, או במסדרונות הפניקס או במרינה (או, גם וגם). יוסי

למעלה