שלום וחג שמח לכולם !!

life in heaven

New member
שלום וחג שמח לכולם !! ../images/Emo13.gif

בעוד כחודשיים אני נוסעת למזרח... ותהיתי...איזה מדריך טיולים כדאי? ואיזה ספר מומלץ שווה לקחת?

עמית22

New member
חג שמח

לאן את נוסעת? על המדריך טיולים אני אענה אחרי שתתני תשובה. ספר מומלץ? כל ספר, גם ככה מאוד רווחת שם שיטת החלפת ספרים, כל ספר שתקחי איתך הוא כמו מנוי לספרייה

life in heaven

New member
../images/Emo160.gif הדרך לגן עדן..

היי עמית וכל מבקרי הפורום! התכנון הוא להגיע קודם להודו, להמשיך לטיבט, את הראש השנה לעשות בנפאל,משם ללאוס, ויאטנם ולסיים בתאילנד... אם יש לך הצעות אחרות מומלצות למסלול, אתה מוזמן להציע... אפשר לקנות שם ספרים? ומה עם החנות "בית הרוחות"? אפשר למצוא שם? איזה מדריך טיולים וספרים בכלל כדאי? אני מניחה שיצא לי לבקר בפורום הזה הרבה... אז עד לפעם הבאה... ביי ביי..

לימור75

New member
זה לא טיול, זה מירוץ

עוד חודשיים זה אומר סוף יולי/תחילת אוגוסט. מסקנה - יהיה לך חודש עד ראש השנה, ובחודש הזה את רוצה להספיק את הודו, טיבט ולהגיע לנפאל. זה אומר שתהיי בנסיעות כל הזמן. גם השילוב תאילנד לאוס ויטנאם הוא גדוש. טיול כזה, בנוסף על כך שאין בו זמן להתמקד, יוצא גם מאוד יקר בגלל כל נסיעות וטיסות המשנה. לדעתי עדיף להחליט על איזו מדינה שרוצים להתמקד בה, וסביבה לבנות מעגלים. שילובים של הודו-נפאל או הודו תיאלנד או תיאלנד-לאוס

פיני007

New member
לגבי "בית הרוחות" אולי את מתכוונת

לחנות "כל הרוחות" בקיבוץ גבעת חיים מאוחד? חנות בגודל בינוני, יש שם הכל בנושאי נעלים, תרמילים, שקי שינה, אביזרים. לא זוכר אם יש מפות וספרים. תתקשרי לשאול. 6368489 04 . 2 דברים לחיוב: 1 מדרון מעץ ששמו על גרם מדרגות ואפשר לבדוק נעלים בכאילו טיפוס במעלה תלול.2. פתוח גם בשבתות ובחגים 10 עד 4. במשך השבוע 8 עד 8 בערב.

life in heaven

New member
../images/Emo61.gif

כשאני אומרת שזה התכנון, זה אומר שיהיו הרבה דברים שישתנו. וחוצמזה, יש לי הרבה זמן להספיק את הכל. או שלא. תלוי איך הדברים יהיו שם... וחוצמזה, יש לכם מדריכים מומלצים? הבנתי שהלונלי לא יעיל כל כך... ומקומות שדרכם של ישראלים לא דרכה בהם הרבה..

עמית22

New member
אז ככה

יש מדריך שנראה לי ממש טוב (רק בחנתי אותו ברפרוף) של בחור בשם גיא שחר והמדריך הוא על הודו ונפאל. במהלך הטיול כשתעברי בין ארצות תוכלי להחליף את המדריכים בחנויות ספרים. אני דווקא טיילתי עם הלונלי בכל המזרח והוא היה סביר +. לא כל כך הבנתי את המשפט האחרון שלך.

למעלה