ושאלה לבשלנים מבינכם...
כדי שגם בעלי יוכל להנות הערב מתפוחי אדמה (שכידוע, אסורים בד"כ לחולי דיאליזה בגלל תכולת אשלגן גבוהה מאד), קילפתי אותם, חתכתי לפרוסות והשריתי במים כבר מאתמול אחה"צ (והחלפתי את המים מדי פעם). בנוסף, אני מתכוונת להרתיח אותם ושוב לשפוך את המים. בצורה זו, לפחות חלק מהאשלגן אמור "להתנדף" החוצה. ועכשיו - קצת ברגע האחרון - אני זקוקה למתכון מומלץ מהבשלנים מבינכם לתפו"א אפויים בתנור. משהו על בסיס שמן זית. (והאם רצוי לכסות את התבנית בתנור בנייר כסף או לא).