מזלטוב
O ouria New member 21/9/03 #3 שלום וכולם! ../images/Emo66.gif ותודה, קודם כל, לשני המברכים הזריזים, שעוד לפני שחזרתי הביתה- הספיקו להכנס לפורום. אז היי לכולם.תהנו
שלום וכולם! ../images/Emo66.gif ותודה, קודם כל, לשני המברכים הזריזים, שעוד לפני שחזרתי הביתה- הספיקו להכנס לפורום. אז היי לכולם.תהנו
P Pazc1 New member 21/9/03 #5 OH YEAH סוף סוף פורום ללהקה הטובה בהיסטוריה !!! כל הכבוד אוריה החי(י)תי. עם כמה אנשים היית צריך לשכב כדי שיקימו את הפורום הזה ?!
OH YEAH סוף סוף פורום ללהקה הטובה בהיסטוריה !!! כל הכבוד אוריה החי(י)תי. עם כמה אנשים היית צריך לשכב כדי שיקימו את הפורום הזה ?!
G GroovyBalls New member 21/9/03 #6 הופה אורייה תתחדש. אני לא פריק ענק של לד זפלין אבל הם בהחלט טובים, והשפיעו המון על המוזיקה שאנחנו שומעים היום. אממ.. זהו
הופה אורייה תתחדש. אני לא פריק ענק של לד זפלין אבל הם בהחלט טובים, והשפיעו המון על המוזיקה שאנחנו שומעים היום. אממ.. זהו
G GroovyBalls New member 21/9/03 #13 עמית אם אני אבוא אליך אתה לא תוכל לקום מהכסא בי בין בי בי בי בין
E Evilcheese New member 21/9/03 #15 עזוב, בוא לא נרד לפסים אישיים וספאם כי חבל על הזמן שלי... אתה סתם אידיוט. LOL.
N noosh New member 21/9/03 #7 מזל טובבבב ../images/Emo168.gif סופסוף ובשעה טובה ומצלחת.... מזל טוב, ותודה על היוזמה המבורכת רק חסר לך ששאתה לוקח את כל האנשים מהפורום שלי!!!!
מזל טובבבב ../images/Emo168.gif סופסוף ובשעה טובה ומצלחת.... מזל טוב, ותודה על היוזמה המבורכת רק חסר לך ששאתה לוקח את כל האנשים מהפורום שלי!!!!
O ouria New member 21/9/03 #9 תודה נוש יש לכם פורום ענק, אתם תחיו סטערמו, עוד נפגש ונדברה Fuzzy Puzzy- בסוף, עם אף אחד!
W wiz New member 21/9/03 #14 ../images/Emo65.gifמזל"ט ובהצלחה בניהול../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif
T the sofa city New member 21/9/03 #18 מזל טוב!!!! לד זפלין פורום שהולך להיות שווה ביותר!!!! ג'ימי פייג'
D die die my darling New member 21/9/03 #19 היי לכולם תתחדשו על הפורום של אחת הלהקות הכי טובות שקיימות!!! Fuck the system Fuck the rules Fuck the teachers Fuck the school Fuck alone and fuck together just rimember fuck forever!!!
היי לכולם תתחדשו על הפורום של אחת הלהקות הכי טובות שקיימות!!! Fuck the system Fuck the rules Fuck the teachers Fuck the school Fuck alone and fuck together just rimember fuck forever!!!