שלום ולילה טוב יש לי שאלה בנוגע

bruce3

New member
שלום ולילה טוב יש לי שאלה בנוגע

לשנאים. קניתי עכבר אלחוטי מחו"ל עם תקע אירופאי והחיבור שלו לחשמל בארץ לא מתאים. אני צריך לקנות שנאי או שיש מעביר מיוחד. המטען של העכבר עובד על 5 וולט ו 50 מגה אמפר. אז אם צריך שנאי איזה שנאי ואם לא מה אני צריך לשנות בשנאי הקיים כדי שהמטען יעבוד כמו שצריך? תודה

רשר

Well-known member
מנהל
שיהיה במזל טוב וכדי שיתאקלם בקלות

בארצנו החמה כדאי שתיתן לו לאכול רק mA = מיליאמפר ולא MA = מגהאמפר שחברת החשמל מיצרת. כדי שגם אנחנו נוכל לעזור לך רצוי לתת קישור למוצר או לפחות את שמו והמספר שלו שנוכל לחפש את הנתונים של היצרן

bruce3

New member
הנה קישור לעכבר עצמו אם זה עוזר

והשנאי נקרא POWER PLUS והנתונים שלו הם:OUTPUT LOAD MAXIMUM 300MA INPUT VOLTAGE 230V-50Hz 9W OUTPUT VOLTAGE 0-3-4.5-6-7.5-9-12V ועל המטען של העכבר כתוב כך:RATING:5V-50mA R5.8V-1A dc plag

wil

New member
לא צריך שנאי, רק מתאם לשקע.

230V על 50HZ זה בדיוק מה שיש לך בשקע בישראל. (וברוב המוחלט של אירופה)

bruce3

New member
אבל אין התאמה בין ה 5V של המטען

ל VOLTAGE של השנאי. אין בשנאי 5V אז מה עושים?

wil

New member
זה לא השנאי המקורי?

תרשום בבקשה את הנתונים של שרשומים על השנאי המקורי (זה עם התקע האירופאי)

bruce3

New member
רשמתי תסתכל על הההודעה הקודמת שלי

והתקשרתי ליבואן והם לא מבינים בזה

wil

New member
אתה רוצה להגיד לי שקיבלת עם המכשיר

שנאי שאינו מתאים? בזיון...

bruce3

New member
ככה זה נראה אבל בהתחשב במחיר שעלה

לא ייחסתי חשיבות רבה מידי לנושא השנאי. זה לא קריטי אני יכול להטעין את הסוללות בנפרד אבל העכבר הזה היתרון שלו שיש לו מטען ואני לא מנצל את היתרון הזה

wil

New member
אתה בטוח שזה לא מטעין מה-USB גם

בלי מטען?

bruce3

New member
לא ידוע לי על כך אולי מישהו יודע

אין איזכור לכך באתר החברה

nhezy

New member
שנאי אוניברסלי

לפי הנתונים ששלחת העכבר צריך 50mA 5V או 5.8V עד 1A במתח ישר DC. השנאי שקבלת הוא אוניברסלי עם 6 אפשרויות של מתחים. אתה יכול לבחור או 4.5V או 6V שהם המתחים הקרובים לנתון. מקסימום הזרם היוצא בשנאי הוא 300mA תחת עומס. לגבי הפינים של השנאי כנראה הם עבים (גרמני) ולכן לא נכנסים לשקע ולכן תצטרך מעביר מתאים מגרמני לישראלי.

bruce3

New member
לגבי המתחים שאלתי את המוכר והוא אמר

לכוון את השנאי ל 4.5V וזה יעבוד. עכשיו יש דבר כזה שנקרא POLARITY לפי השנאי פלוס או מינוס מה זה בדיוק? ומה אני צריך לעשות עם זה. לפי הציור יש שתי אפשרויות מינוס או פלוס אז מה צריך להיות? שנית אתה בטוח שזה גרמני ולא אנגלי? כי כתוב על זה UK בסוף.

bruce3

New member
האם אני יכול להשתמש בשנאי אחר שהוא

מתאים לשקע ישראלי אבל הוא 600mA ואפשר גם לכוון בו מתחים? אבל מה זה לעזאזל POLARITY מינוס או פלוס אני לא יודע איך לכוון? תודה

wil

New member
מה כתוב על השנאי שלו?

5 וולט (על 50 מיליאמפר - m קטנה זה מילי (אלפית) ולא מגה (מליון)) זה המתח שהמכשיר צורך - כלומר מתח היציאה לש השנאי שלו. בדוק מה עוד כתוב - האם כתוב 110V? או 230V? או בכלל 100-240V?

למעלה