שלום ומה עדיף לדעתכם?

smmi1

New member
שלום ומה עדיף לדעתכם?

קיבלתי זימון להנפקת הדרכונים לPR ,השאלה בקשר לחברה שלי כדי למנוע סיבוכים בעתיד לספונסרשיפ. החלטנו להתחתן במרץ 2009 . אני עוד חודש נוסעה לעשות לנדינג ואז חוזר לארץ,השאלה מה עדיף לעשות לנדינג לחזור ולהיתחתן עוד חצי שנה(חתונה רצינית עם רב) או שאולי כדי שנגיע ביחד לקנדה ,נתחתן חתונה אזרחית ואז נחזור לארגונים של החתונה בארץ(זה יתן לנו חצי שנה בין החתונה להגשת הספונסרשים). ? מה עדיף מבחינת הסיבוך של הספוסרשיפ והחשד לפקטיבות ?(אנחנו מתכונים להגר ביחד ישר אחרי החתונה בארץ). בתודה מיכאל 2 0 0

amirshuval

New member
איך בדיוק "תהגרו" ביחד?

הרי אתה לא יכול להוציא לה לנדד בתהליך ספונסרשיפ כשאתם בארץ.היא יכולה להיכנס כתיירת ואז צריך להתחיל בספונסרשיפ כששניכם בקנדה.תעשה לעצמך טובה ותדאג שאתה או מי שיטפל עבורך בתיק הספונסרשיפ יידע מה הוא/היא עושים.

smmi1

New member
ללא ספק אני מתכון שאיש מקצוע

יטפל לי בתיק הספונסרשיפ בקנדה,אך השאלה היא מה עדיף לעשות עכשיו כדי להקל בעתיד?

amirshuval

New member
קודם כל אני מאוד מקווה

שבת הזוג היא לא מישהי שכבר מזמן היתה צריכה להיות על בקשת הPR שלך.בהנחה שלא,אז זה תלוי מאוד במשך מערכת היחסים.מערכת יחסים קצרה שמובילה לנישואין,שמובילים לספונסרשיפ זה ציר זמן בעייתי שסביר להניח יוביל לראיון הגירה בשגרירות,או במשרד CIC בתוך קנדה,אם תבחר להגיש את הבקשה בתוך קנדה.אני באופן כמעט גורף אומר לאנשים לא להגיש ספונסרשיפ בתוך קנדה(וגרביל) אלא מחוץ לקנדה(מיסיסוגה),אבל המקרה שלך יכול ליפול בקטגורייה של היוצאים דופן והגשה באלברטה תהיה עדיפה.קשה לתת תשובות מדויקות בפורום על מצבים מורכבים של ספונסרשיפ,כי חלק מהענין הוא לדעת בפרטי פרטים את התגלגלות מערכת היחסים ועניינים אחרים שמטבע הדברים השואלים לא חושפים.

למעלה