שלום ומזל טוב למנהלת הפורום על

• פותח הנושא ע18
  • פורסם בתאריך

ע18

New member
שלום ומזל טוב למנהלת הפורום על

הפורום החדש
אני נורא אוהבת סוסים והייתי רוצה פאזל של סוסים דוהרים או עומדים על שתיים ... עדיפות לסוסי פרא ... אבל הבעייה שלי שאין לי סבלנות להרבה חלקים ... ולא נתקלתי בפאזלים הנ"ל שמצאו חן בעיני , ובכלל נתקלתי במעטים כאלה ... אשמח אם תפנו אותי לפאזלים כאלה , בהרצליה , ברעננה , בכפר סבא , תל אביב או ברמת השרון ... תודה מראש !

תלוי כמה חלקים את מעדיפה:)

http://www.puzzles.co.il עאן יש כל מני דוגמאות, בטוח שלפחות את החקן אפשר למצוא בחנויות. יש שם גם סוסים:)

ע18

New member
הסתכלתי בזה ... אבל לא ראיתי מה

שחיפשתי .... נגיד ... אהמממ ... משהו בין 500 ל 1000 חלקים ...

ע18

New member
הסתכלתי פה ...

אכן , יש פה כמה פאזלים יפיפיים , אבל זה לא ממש מה שאני מחפשת :( אני מחפשת הרבה סוסים דוהרים ... ואמיתי , לא מצויר ...

yume

New member
סוסי פרא

אני יודעת שזה לא עונה לקריטריון של לא הרבה חלקים (מדובר ב-1500) אבל התמונה יפיפיה. Save the world - Wild Horses Educa 1500p. 85x60cm

ע18

New member
הראשון והאחרון הכי מצאו חן בעיניי

אבל כולם מקסימים ... תודה רבה ושנה טובה ! והנה ברכה שכתבתי לשנה החדשה ( לכולם ) : שנה טובה ומתוקה ! שתהיה לך שנה של פריחה , שתהיה לך שנה של הצלחה , שתהיה לך שנה של שמחה , שתהיה לך שנה של הגשמת חלומות , שתהיה לך שנה עם הרבה הנאות, שתהיה לך שנה מרובת אהבות , שתהיה לך שנה של בריאות , שתהיה לך שנה של התחלות חדשות , שתהיה לך שנה בעלת אלפי טעמים מתוקים , שתהיה לך שנה עם הרבה חוויות וזיכרונות מהנים , שתהיה לך שנה של שלום , שתהיה לך שנה של כיופים מכל רגע של כל יום ויום .

../images/Emo121.gifוואוו יפים../images/Emo99.gif

זה לא קצת מעיק לעשות פאזל עם פרווה? זה כצת יותר מסובך לא?

את כניראה אוהבת מאוד סוסים

כניראה שאת מאוד אוהבת סוסים , ממש כמו חברה שלי! אז אולי התמונה הזואת תימצע חן בעינייך!

למעלה