שלום ומזל טוב על הפורום הנפלא

גברברת

New member
שלום ומזל טוב על הפורום הנפלא

אני מבקשת לשאול על תחושה של בחור מסוים כלפי השאלה שנשאלה באתר של אורי פז "מה X מרגיש כלפי היום?" הפריסה: 1. אס המטבעות 2 אס הגביעים 3. נער הגביעים 4. מיזוג 5. מלכת המטבעות 6. מלך החרבות 7. תשעה מטבעות 8. שלושה מוטות 9. יום הדין 10. עשר חרבות תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
היי גברברת ../images/Emo140.gif

אנא תני רקע לגבי מה מצב הזוגיות שלכם... (בתור מנהלת פורום את צריכה לדעת שקודם קוראים את הודעת המנהלות..
)

גברברת

New member
קראתי, ופיספסתי (סליחה ../images/Emo13.gif )

אנחנו לא זוג , מערכת יחסים חברית נכון להיום, רוצה לבדוק פוטנציאל אם קיים ליותר :) ושוב תודה

צ ל י ל 8

New member
אז בואי נעשה פריסה אחרת..

שאלי בפריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בחודשיים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטית

גברברת

New member
שאלתי והנה מה שיצא

נער הגביעים אוהבים שבעה מוטות שישה גביעים שתי חרבות סיכום - מגדל אז? מה הפוטנציאל אם בכלל??

צ ל י ל 8

New member
שלום שוב ../images/Emo185.gif

מה - נער הגביעים הפוטנציאל הרומנטי - האוהבים ביני - 7 מטות ובין X - 6 גביעים בחודשיים הקרובים - 2 חרבות סיכום - מגדל בואי נאמר שכרגע אתם נמצאים ממש בשלבים הראשונים ועדיין יש את ההתרגשות (נער הגביעים). אבל - האם את מרגישה שאת צריכה להתמודד מול נשים אחרות על ליבו? (7 מטות) נראה לי שיש עדיין קשר בעברו שלא סגור כ"כ (6 גביעים). לכן יש לו עדיין התלבטות (האוהבים). גם החודשיים הבאים מאופיינים בחוסר שקט (2 חרבות). הוא לא בטוח מה הוא רוצה לעשות, ושוב, אולי כי יש לו עדיין דברים לו פתורים עם עצמו. אני חוששת לאמר לך שיש סיכוי שלא תהיו ביחד לתקופה ארוכה (המגדל). אם נחמד לך כרגע, זה יופי. אבל קחי בחשבון שהוא עדיין לא בשל ליחסים חדשים.

למעלה