שלום ומפות

שלום ומפות

שלום לכולם! אני חדש בפורום. אני חייב להודות - אני עוקב אחריכם כבר כמה שבועות, ומאוד נהנה. לו ידעתי שקיים פורום העוסק בטרי ובפועלו, הייתי ודאי מגיע אליו מוקדם יותר. בכל אופן, החלטתי להפסיק להתבונן מהצד ולהגיד משהו (בעיקר משום שהמשטרה כבר החלה להציק לי בענייני מעקבים חשאיים...). להודעה הזאת יש, אם כן שתי מטרות. 1. להגיד שאני כאן. הממ... היי, אני כאן. המשימה בוצעה. 2. לשאול אם ידוע לכם איפה אוכל להשיג מפות של עולם הדיסק או של אנק מורפורק. חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש מצאתי. אני מעוניין ברמה גבוהה ככל האפשר של דיוק ופירוט. יום טוב!

limilu

New member
הממם...

יש מפות בגלריה, אבל רק אחת של אנק ואחת של הדיסק, ולא מבינים שום דבר ממהשכתוב. אני מציעה שתחפש בגוגל, שם מוצאים הכי הרבה...

ויימס

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

למיטב ידיעתי יש מפה של הדיסק, מפה של אנק מורפורק ומפה של לנקר. בטח יש עוד אבל אלו השלוש ששמעתי עליהן.

DviRincewind

New member
אני רואה שהשרשור עבר ברית מילה...

בכל אופן, כדי שהמידע היקר לא ילך לאיבוד- יש שלוש מפות אותן ניתן לקנות של עולם הדיסק, ומאוד כיף לקנות איתן את הספרים- של הדיסקוורלד, של אנק מורפורק ושל ארצו של מוות. המחירים מופקעים לחלוטין לדעתי, למרות שהתוצאה שווה- קניתי דרך אמאזון את המפה של הדיסקוורלד ומאוד נהניתי. ראיתי פעם בסניף של סטימצקי איפשהו בצפון את Death's Domain (המפה של מוות), אבל המחיר היה ממש מופקע, אז החלטתי לוותר...

מ א ג ר ט

New member
המפה של הדיסק

עלתה לי בסטימצקי 90 שקל. אבל זה שווה. אפשר להשיג באינטרנט בפחות כסף?

ויימס

New member
מאוד אהבתי את איך שהם הכניסו

את החוקרים האלו... לפחות במפה של הדיסק אני יודעת שהם הכניסו אותם. זה רק הזכרון הסלקטיבי שלי או שהיה אחד שהיה מספר סיפורים ממש גרוע, ואז כולם ברחו מהיבשה וגילו ארצות חדשות במקרה?

למעלה