שלום ונעים להכיר

לילי73

New member
שלום ונעים להכיר

לא מכירים אותי פה אבל כנראה שזה הולך להיות פורום הבית שלי.
אני בת 40 עם ילד בן 6. רצינו יותר מילד אחד אבל זה לא היה פשוט והטיפולים שניסינו גרמו לי לתופעות לוואי קשות לכן החלטנו שזה מה שיהיה. זה היה לפני 3 שנים. והנה הטבע צוחקת עלינו והשבוע גיליתי שאני בהריון. טבעי... זה אחרי ש3 שנים אנחנו בלי אמצעי מניעה ושום דבר לא קרה. עד עכשיו... ואוו..
עכשיו למה אני מספרת לכן את כל זה: כי אני מבקשת מכל מי שנמצא במצב דומה( עם תינוק בגיל הזה) לספר לי איך היה.
כי הכל מפחיד אותי: החזרה לחיתולים והקימות באמצע הלילה, איך הבן שלי יגיב כי הוא לא רגיל לחלוק עם אף אחד כלום, איך אני אהיה בת 60 כשהוא או היא ילך לצבא ...
תודה לכל מי שמוכן לחלוק

וואו! בשעה טובה

איזו התרגשות.
קודם כל נעים מאוד להכיר. אני שמחה מאוד שהצטרפת אלינו. אנחנו זקוקים לעוד חברים...
חוצמיזה איך את מרגישה בהריון? עובר בקלות? תופעות לוואי? שיהיה הריון ארוך ומשעמם (הברכה המסורתית של אמא לפג שכמוני...)
בכל מקרה הפרש של 6 שנים הוא לא נורא בעיני. אני חושבת שזה דווקא כיף כי אין חלוקה בעייתית של צעצעוים כי מה שמעניין את בן ה6 לא יעניין את הקטן ולהפך וגם יש סוג של עזרה כי הגדול כבר גדול ועצמאי.

ריטה1

New member
קודם כל מזל טוב ענקי, ושיעבור בקלות

לי יש הפרש של 6 שנים בין הבנות.
ילדתי את הגדולה כשהקטנה נכנסה לא'.
הייתי בת 38 אמנם, וזה היה מהפריה.
חייבת לספר לך, שמוזר, אבל פתאום יש לי יותר סבלנות, אולי כי אני מרגישה שזהו, לא תהיה עוד הזדמנות לחוות את כל הדברים האלו.
היום הקטנה בת דקה ל-5, והגדולה בת 11, כבר משאירה את הגדולה כביביסיטר, שעה שעה שעה פה, שבוע הבא, מקווה שהיא תשמור עליה חצי יום לפחות, אז זה קצת מקל.
החזרה לחיתולים והקימות בלילה היו לא קלים, אבל מצד שני עם הקטנה הצלחתי להניק, וזה היה תענוג גדול, והקל מאוד על כל האופרציות, אז טיילתי איתה המון בחוץ, כי היה לי נוח.
היום אני בת דקה ל43, ויש לי הרבה חברות בגילי עם ילדים קטנים, ככה שזה לגמרי לא מוזר לי, אבל יש לי גם המון שכנות וחברות בישוב, שהן צעירות, וגם זה כייף גדול. לגלות מעגל נוסף של חברות, כי חברות עם ילדים בגיל של הגדולה כמעט ואין לי כאן, רובן פאקצות, כמו הבנות שלהן.
וכמובן ברוכה הבאה

לילי73

New member
תודה רבה על הברכות

מקווה שיהיה אותו דבר כמו הריון הראשון. הוא היה קל ולא היו שום תופעות מיוחדות.
אני גם בונה על זה שהפעם אני אצליח להניק. אני גם לא הצלחתי בפעם הראשונה. אני גם מקווה לגלות חברות אחרות עם ילדים קנטים. כרגע אין לי זמן לחברות אבל אולי בחופשת לידה זה יקרה
העניין הוא שבגלל שלא תכננתי את זה אז כל החיים שבנינו בשנתיים האחרונות הולכים להתהפך. זה לא הולך להיות קל. אין לי שום דבר שקשור לתינוקות : לא מיטה, לא בגדים ולא כלום. הכל תרמתי לפני 3 שנים. אני מקווה שיהיה בת כדי לתת לי תרוץ לקנות הרבה דברים חדשים ורודים כי אין לנו במשפחה בנות. בנוסף לפני שנה קידמו אותי בעבודה וזה כנראה יהיה on hold עכשיו. הבית פה קטן ולא ממש בנוי כדי להכניס עוד ילד וזה אומר שאולי נעבור. אין לי מושג איך זה יהיה
אבל אני אשמח להיות פה ולשתף

נשמע שאתם עומדים בפני הרבה שינויים

אבל את לא נשמעת שזה מבהיל אותך.
יש משהו מאוד מרגש בתינוק חדש, בהרחבת המשפחה, בלא נודע הזה, אני בטוחה שיהיה לכם טוב ואני מאחלת לך שיעבור בקלות כמו שכבר כתבתי.
נשמח מאוד לשמוע עדכונים און ליין...

schlomitsmile

Member
מנהל
תינוק חדש תמיד הופך את החיים, בין אם הוא הראשון,
השני או כל מספר אחר

גם לא משנה באיזה גיל ההורים כשהוא מגיע.
נכון שככל שמתרבות שנות חיינו אנחנו פחות ערוכים למהפכים

אבל הפתעה נפלאה שכזאת נותנת כוחות התמודד עם הכל.

הייתי בת 40 כשנולד הרביעי שלנו.
זה היה לא קל, וגם היום, 6 שנים אחרי, זה לא קל
אבל זה נפלא

חוטהשני

New member
שיהיה בשעה טובה יש הרבה שילדו בגילך ואפילו מאוחר ממך...
כך שאת נחשבת לצעירה

הייתי שמחה ל'חזור אחורה' בזמן ולהביא ילד/ה בגילך
ואני עוד מקווה - למרות שבאמת באיזה מקום זה נראה מפחיד..
אבל היום גם ה-50 זה ה-40 החדש וכיוצב'...

(אחרי הבת היו לי 2 הריונות שנפלו
ואח"כ זה באמת לא הצליח...)

ושוב שיהיה בשעה טובה ובהצלחה רבה !!!

ילדתי כמעל גיל ארבעים

וזו ילדותי השניה - אבל הרבה יותר מוצלחת .

איך תהיי בת שישים והוא ילך לצבא - למה לא לגייס את האופטימיות היהודית שלנו - כשתהיי בת ששים -הוא יסע לטיול בלוב (חילופי משלחות של האוניברסיטאות) . זה מה שאמרו לי , וזה מה שאני אומרת לבת שלי . זה עובד לא רע - ברמת השמחה היומיומית , ואח"כ מתמודדים.

למעלה