שלום ונעים להכיר

שלום ונעים להכיר

שמי יונית בת 46 אמא לשלושה ילדים בהריון שבעי הפלה אחת רצונית בגיל 25 ושתי הפלות לא רצוניות לפני.שלוש שנים.בשבוע 12 .גיל העובר היה מתאים ל9 שבועות והפלה אחת בשבוע שמני לפני .כשנתיים בשבוע 8 כאשר ההפלה ארעה בסוכות היוום בשבוע 8 וארבע ימים לוקחת פעמיים ביום פרוגרסטרון לחיזוק ההריון ובכל זאת מלווה ההריון בהפרשה חומה ובכאבים ברחם מקווה שהכול תקין אבל מלאה חרדה מקווה לתמיכתכם הנפשית ואם משהי מבינה קצת יותר אשמח לשמוע ולקבל עידוד יונית

harelr6

New member
ברוכה הבאה

מקווה שהכל יסתדר ותרגישי יותר טוב. חרדה היא חלק בלתי נפרד מההריונות של מי שחוותה אובדן והיא משתנה בעוצמתה לפי תקופות במשך ההריון (ככה לפחות אצלי). מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין ונעים של ההריון. שבוע טוב, נילי.

תודה נלי אבל אים את או משהיא אחרת .

תוכל לתת לי קצת טיפ בקשר למצב שנקלתי אשמח כי הרופאים באמת שלא כל כך משתפים פעולה מבחינתם מה שלא מחזיק מעמד באופן טבעי מוטב שיפול כך לפחות ההרגשה שלי להם אין שום רגש כלפי ההריון או הנפשות שעומדות אחריו הכול אצלם טכני ומאולץ

יונית - קודם כל מזל טוב

תראי אני לא רופאה אבל מניסיון עבר ומסיפורי בנות בפורומים הפרשות חומות יכולות להיות בתחילת ההריון ומניסיוני בהריונות קודמים היו לי הפרשות כאלה ואמרו לי שזה כתוצאה מהשתרשות השיליה. לגבי החרדה אני שותפה מלאה שלך ולצערי אכן הרופאים לא נוטים לעשות כלום בשבועות כאלה כי "אין מה להציל" נסי לחשוב בצורה חיובית לנוח כמה שיותר ולשתות הרבה ולהאמין שיהיה טוב. יכול להיות שאת זקוקה לתרופה נוספת לחיזוק אבל זה יוכל לייעץ לך רק רופא מומחה בהתאם למצבך ולהיסטוריה שלך

סאלי33

New member
הי יונית

ברוכה הבאה ושיהיה בהצחלה הפעם!! לגבי זריקות מדובר בזריקות פרוגסטרון בשם גסטון שלוקחים בתחילת ההריון בשליש הראשון אולי באמת כדאי לך לבקש. חוץ מזה נשמע שאת לא אוהבת את הגישה של הרופא שלך אז למה לא לחפש רופא שיעשה הכל כדי שההריון שלך יצליח? את רק בהתחלה ולא מאוחר מידי לבדוק אופציות אחרות...

אני גרה בצפת

עיר שכוחת אל ונטולת כוחות רפואיים נורמליים בכול אופן מודה לך מאוד על העצה והתמיכה ובאמת אבקש את הזריקה לחיזוק

אםדניאל

New member
מה לגבי דר' יובל עוז?

ראש מח' אולטרסאונד או משהו כזה ב"זיו" ומקבל באופן פרטי בראש פינה. אני, אישית עשיתי אצלו רק שקיפות וסקירה אבל מכירה נשים שהוא היה הרופא שלהם עוד כשהיה מקבל בכללית. (היה מנהל מרכז בריאות האישה בק"ש) וממשיכות לבוא אליו בפרטי. מאחר והוא מאוד מואד נחשב באזורינו שכוח האל (לפחות מבחינת הצע רופאים) ומנהל מח' ב"זיו", אז זה טוב מאוד להכיר אותו, גם במקרה של בעיות אחרות וצורך בשירותי בי"ח, טוב לדעת שהרופא שלך עובד שם וטוב ששאר הרופאים ידעו שאת מטופלת שלו.

למעלה