שלום ונעים מאד

Artut

New member
שלום ונעים מאד

שלום לכל חברי הפורום, אני אורית ופתחתי חנות יחסית חדשה באטסי. אני חייבת לומר לכל החרוצים והחרוצות פה והמוכשרים והמוכשרות פה שיש לכם פשוט מוצרים מקסימים אני הוספתי כמעט כל מי שיצא לי לקרוא הודעה שלו בפורום למועדפים באמת בזכות המוצרים המקסימים שלכם. אני מעלה פה את הלינק של החנות ואשמח מאד לשמוע את דעתכם כל דעה חשובה :) הנה הלינק לחנות: http://oritmodernart.etsy.com המון תודה אוריתה

nonibam

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה!!!!

אני מאוד אוהבת את הציורים שלך - מאוד יפים!!! על רגל אחת - קצת צרם לי השילוב של הפריטים לילדים עם הפריטים למבוגרים - אין להם את אותו הקו / קונספט... גם כשנכנסים לחנות "רגילה" שממצבת את עצמה כגלריה לאומנות - לא רואים זה לצד זה פריטים לילדים ופריטים למבוגרים... בהצלחה!!!

glassarah

New member
בהצלחה! הציורים שלך מאוד יפים

אני נוטה להסכים עם נוניבם - לטעמי המוצרים של הילדים קצת מורידים מהערך של הפריטים למבוגרים, אולי כדאי לשקול לעבוד עם שתי חנויות נפרדות.

Artut

New member
שתיכן צודקות

גם אני חשבתי על זה אבל אמרתי לעצמי שכדי לצבור פידבקים אולי כדאי להתחיל בחנות אחת... זה נשמע לכן נכון?

לימיצ

New member
גם אם (ובעיקר) אם זו היתה כוונתך) כלומר

לאזוף פידבקים אז עד כמה וכמה את אמורה להפריד, כי פידבקים אי אפשר להעביר לחנות אחרת אח"כ....

RolyzCreations

New member
ברוכה הבאה

ציורים מאוד יפים לא נראה לי רעיון טוב להתחיל עם 2 חנויות לפני שיש לך ניסיון טוב עם ניהול חנות אחת. מחיר המשלוח שלך מאוד יקר, לא יודעת אם זה מחיר משוער או שבאמת בדקת. נראה לי שזה יכול להרתיע קונים פוטנציאליים.

onor

New member
ברוכה הבאה!

ציורים מקסימים! אני גם פחות אוהבת את הרעיון של תמונות למבוגרים ביחד עם התמונות לילדים... המון בהצלחה!

למעלה