שלום ונעים מאוד!!

shiranr1

New member
שלום ונעים מאוד!!

הגעתי אליכם מהפורום השכן "אמנות בזכוכית". אני יוצרת חרוזים מזכוכית ונהנית מכל רגע, עד הרגע שבו עלי להשחיל את החרוזים לכדי שרשרת יפה. זה נורא מתסכל... החריזה שלי עילגת ואיומה... הבנתי שאתם מתעסקים פה עם שיטות ממש מצ'וכללות של השחלות (סחטיין!!) אבל הייתי שמחה אם הייתם יכולים לתת לי טיפים לחרוזים שאינם קטנים (בינוניים+), למשל: על מה אפשר להשחיל שרשראות מלבד חוט הדיג הפשוט ובאילו סוגרים כדאי להשתמש. אשמח מאוד לתגובות. זה באמת מאוד מטריד אותי... תודה

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

הגעת למקום הנכון אנחנו לא מתעסקים רק בחריזות מצ'וכללות
אנחנו מתעסקים גם בחריזות פשוטות וקלות. מלבד חוט דיג פשוט את יכולה להשחיל על חוטי אורגנזה, או חוטי עור או שרשראות סוגרים יש מלא אני יעלה תמונות למילון מונחים ותוכלי לראות דוגמאות בגדול יש סוגר מוט וסוגר הברגה וסוגר טיפה את מוזמנת לשאול כמה שאת רוצה ולהגיד איזה סגנון את אוהבת ונוכל לתת לך רעיונות בינתיים אני מחפשת לך אתרים מעניינים

shiranr1

New member
תודה על קבלת הפנים

בעיקרון חוטי אורגנזה ועור לא ממש מושכים אותי, כי הדגש הוא, אחרי הכל, על החרוזים עצמם, ואני לא רוצה שיגנבו להם את ההצגה
מה שכן, אשמח מאוד לראות את מילון המונחים. לגבי שיטות השחלה- אני מחפשת דברים מאוד פשוטים, שלא כל השרשרת תהיה מלאה בחרוזים, (זה כבד..) מצד שני, שיטת הארבעה חרוזים ו10,000 סטופרים קצת נמאסה עלי. תהיתי אם יש רעיונות נוספים... וסליחה אם אני נשמעת אדיוטית גמורה... תודה רבה שוב

wildspirit

New member
בכיף ../images/Emo3.gif

ואת נשמעת בסדר גמור אנחנו כאן בשביל לעזור כמה שאנחנו יכולים אני אחפש מספר אתרים ואעלה לך אותם לכאן ותשאלי חופשי אנחנו כאן כדי לעזור

wildspirit

New member
בבקשה מספר אתרים ../images/Emo43.gif

שיכולים לתת רעיונות לשרשראות קלות ולא עמוסות מדי תרדו למטה באתרים ותדפדפו בהם מקווה שיעזור

למעלה