שלום וסופ"ש מקסים לכולם!!

lia 2 4

New member
שלום וסופ"ש מקסים לכולם!!

עבר עליי הרבה בסופ"ש הזה .. קודם כל, אני חייבת להודות שוב לרוייקו שממש הציל אותי ביום חמישי. באתי לניפוח, הכניסו לי כבר 4 סי סי.. ו.. הכל עובר!! אני נורא נלחצתי, וגם הרופא שניפח אמר שכנראה הטבעת פתוחה.. דליפה לא ראו.. הזמינו את המנתח שניתח אותי , חיכיתי לו שעתיים(!) היתי אחרי משמרת לילה-פשוט גמורה.. התקשרתי לפנינוש( תודה גם לך נשמה טובה!) יצרה קשר עם רוייקו.. בקיצור .. הסתבר שהטבעת שלי מכילה בתוכה 9 סיסי ולא 4 כמו בטבעת אמריקאית רגילה!! ברור, שאחרי ניפוח ראשון(1.5) זה לא הזיז לי אפילו ולא ירדתי שום דבר!! ברוך השם, שרועי היה זמין באותו זמן.. לא יודעת מה היה קורה לי. אבל הבנתי משהו מאוד חשוב- לא משנה מה יקרה אני מהטבעת הזאת לא ניפרדת! תגידו שזה פסיכולוגי אבל זה שאני יודעת שהיא שם - מרגיע אותי. ממש התרגלתי אליה ולא אוציא אותה בשום אופן! קרה לי גם משהו נוסף שגרם לי להבין שאני אלך עד הסוף- זוכרים את הסרט הזה עם חרוזי ששודר לפני כחודש?- היו שם שתי בנות אחת מהן עם שיער שחור.. אז אותה ראיתי היום בקניון הזהב-ובחיי- כבר כמעט ניגשתי אליה עם חיוך כזה מטופש טוב שתפסתי את עצמי בזמן.. לא יודעת כמה זמן עבר אבל היא נראת ממש מש טוב!! עמדתי והסתכלתי עליה.. וזה נתן לי פוש אדיר להמשך הירידה.. רק רציתי לשתף אתכם..:)) שיהיה לכולנו סופ"ש נחמד- ואני יוצאת היום לבלות במסיבה ענקית-ממזן לא יצאתי אז הגיע זמן.. שוב אופטימית ליה

רוייקו

New member
היי ליאה. שמחתי שהכל הסתיים בטוב

ושאת לא זקוקה לניתוח חוזר חלילה. מאכזב שדווקא הצוות הטיפולי שבא לנפח לך את הטבעת לא ידע פרט כל כך חשוב אודות הטבעת בה הם משתמשים: ה LAP-BAND בגודל 11 יכולה להכיל 9 CC ולא 4-5 CC כפי שבברזילי חשבו. מפתיע גם שהמנתח שהתקין לך את הטבעת לא ידע זאת. המיקרה שלך הזכיר ניתוח בשלט רחוק ממש: סובחי הדריך את הצוות הרפואי של ברזילי באמצעותך להכניס עוד נוזל לטבעת (עד 9 CC) והקיבה ניסגרה לגמרי ב 8 CC. זהו. אני שמח שהפתרון היה פשוט כל כך. איך את שותה ואוכלת עכשיו ?

lia 2 4

New member
בוקר נפלא !!

היי! היום קמתי ממש מוקדם ויצאתי להליכה כשעה.. איזה אויר!! ואיזה שקט.. ממש היה תענוג.. ועכשיו מתארגנת לספארי:) אז החיים יפים מסתבר... רועי, עכשיו אני באמת מרגישה את הניפוח- לגבי האוכל עדיין אל ניסיתי. אני שותה בלגימות די נורמאליות, מחכה מלגימה ללגימה שיעבור.. שותה הרבה מים, תה, וקצת קפה. אתמול ניסיתי מרק ואחרי חסי כוס הרגשתי שזהו, אני מלאה. לא רוצה בינתיםם להתחיל עם האוכל- אולי בשבוע הבא שוב מרקים ואחר כך בלנדרים. קניתי סוכריות"מותר" זה די עוזר להתגבר על ההרגשה הפסיכולוגית ש"אין שום דבר בפה..".. מרגישה בסדר גמור.מקווה שעם הניפוח הזה אמשיך ולא אצטרך נוסף. סוף סוף התחלתי שוב לרדת.. רויקו, לא הבנתי מתי סובחי הדריך אותם? שלכולנו תיהיה שבת נפלאה וכייפית!!! אוהבת אתכם, ליה

באיה

New member
ליה, באמת בוקר נפלא עבורך

אני שמחה לשמוע שהכל הסתדר לך, ומחזיקה לך אצבעות להמשך טוב. הכי נחמד לשמוע בשורות טובות, והדבר אולי יתן תקוה גם לאלה שכרגע מיואשים. המשך שבת נעימה ובילוי נעים בספארי. תזהרי שאיזה קוף לא יתאהב בך שם
באיה

רוייקו

New member
ההדרכה של סובחי הייתה באמצעותך

כשאמרת לך את תשובתו של דר´ סובחי, הרי עד אז הם חשבו שזהו, אי אפשר להכניס אפילו לא חצי סי סי לטבעת. התשובה של דר´ סובחי סיפקה את הפתרון והפתיעה את כולם. לא ? את מרגישה את השתיה והלגימות מחלחלות ?

lia 2 4

New member
כן,אבל פחות

מיום חמישי (יום הניפוח)אז ממש שמעתי את המים עוברים. כרגע אני מרגישה רק קצת שזה קצת מתעקב בפאוצ´ ואז עובר... מקווה שיהיה בסדר. יום טוב.

למעלה