שלום וסליחה שאני פותחת שירשור חדש, זקוקה לעזרה

שלום וסליחה שאני פותחת שירשור חדש, זקוקה לעזרה

יש ימים שאני לא מצליחה לגלוש ועל כן אני נעדרת מהפורום, זה לא בגללי זה בגלל
דפדפן אינטרנט אקספלורר, שרושם לי שגיעה 2 ולא נותן לי להעביר הודעות, כאשר אני גולשת בכרום זה בסדר, מי בתפוז יכול לעזור לי שגם אוכל לגלוש באינטרנט אקספלורר מכיוון שזה יותר נוח לי.

יוליקה

Member
מנהל
ניצת, אקספלורר מיושן ואיטי מאד

גם לי לקח להתרגל, אבל הכרום מהיר יותר...
זה גם תלוי עם איזה אינדוס את גולשת...
היום מותקן 10 ברוב המחשבים והוא לא עובד עם אקספלורר...
צריך להסתגל לחידושים... אי אפשר להישאר מאחור,
האקספלורר באמת מיושן לחידושים של היום...
תבדקי עם איזה וינדוס את גולשת...

גם מיושן, עם וינדוס 7, אני קשת הסתגלות

יש לי מכתב מפסיכיאטר, נשבעת לך .

יוליקה

Member
מנהל
ניצת, אבל אי אפשר לעצור את הקידמה

יש לך טלפון חכם?? אליו הסתגלת בלית ברירה
אז גם למחשב...

לרוב זה בגלל התנהלות מרושעת של החברות הגדולות

כמו שעושים לך שידרוגים בטלפון ואז פתאום הוא עובד מאוד איטי והבטריה נגמרת באמצע היום, הכל כדי שתקנה מכשיר חדש באלפי שקלים (אני קיבלתי הודעה על שידרוג ולא מבצע זאת),
כך גם חברת מיקרוסופט שבכל פיתוח של התוכנה, סגרו עוד ועוד דלתות לתוכנות אחרות כדי שתקנה רק את התוכנות שלה (ככה עושים 300 מיליארד דולר בשנה...)

אחת הדלתות שנסגרה כבר לפני שנים היא לשימוש במעבד התמלילים הישראלי קיוטקסט, וכך כל תוכנה מעבר לחלונות אקס-פי, הקיוטקסט לא פועל.

הבעיה שאני גם לא יכול היום להחליף מחשב, כיוון שכולם באים אוטומטית עם חלונות 10 המטופש. שבו אני לא יכול לעבוד, אפילו לא אם עושים חלון אקס-פי וירטואלי, זה לא עובד.
אולי למחוק את חלונות 10 ולהתקין את האקס-פי ?
לא, כיוון שבכוונה לוח-האם שונה, אלא אם יש לטכנאי לוח-אם מהסוג הישן ואז ניתן להשתמש במחשב החדש רק כפלטפורמה לתוכנה הישנה.

נכון שמי שרק גולש באינטרנט, ממש לא משנה לו באיזה חלונות מדובר, אבל מי שעובד עם המחשב זו בעיה.....

לדברי הטכנאי ב-7 אפשר להכניס xp והוא יחפש לי משומש טוב כזה

הסיבה העיקרית היא שכאשר אני טס לחו"ל אוכל לעדכן במחשב כל יום ולא לנהל רשימות ואחר כך בבית לעדכן, עד היום לא סיימתי עידכונים מהנסיעה האחרונה.

לא להגזים, אפשר בהחלט לחזור לחלונות xp למי שלא זקוק למחשב על

דיברתי כעת עם הטכנאי ומסתבר שכל החברות שעוסקות במחשבים וחלקיהם התאגדו בעצם תחת מיקרוסופט, וכך הפכו את כל הציבור לשפוטים שלהם.

הפתרון היחידי-
למחשב נייח אין לי בעיה כי הוא שומר לי 2 לוחות אם מתאימים.
למחשב נייד, זה למצוא כזה משומש ולמחוק ממנו את מה שיש ולהתקין מחדש את ה-xp , וכעת הוא מחפש לי אחד כזה. הוא גם שמע על חברה שהתמרדה נגד מייקרוסופט ומייצרת מחשבים המתאימים לחלונות 7 ואז אפשר להתאים אותם ל-xp.
נחיה ונראה.

יוליקה

Member
מנהל
גם לי יש חסם מסויים

אם צריך לעדכן או לשדרג את הטלפון החכם אני נותנת לבעלי...
גם עם מכשיר ההקלטה של הטלויזיה, אני לא מסתדרת, להקליט אני
כבר יודעת, אבל לא יודעת להיכנס להקלטות הקיימות... ולא יודעת לתכנת
הקלטות מראש...
אבל במחשב אני דווקא מסתדרת...

לא צריך להתרגל שיש דברים שקשה לעשות, אבל

אני תמיד מנסה, ואם בעיה במחשב או בטלפון אני בכל זאת מנסה לפתור אותה בלי להזדקק למומחה, אבל אם לא מצליח, מזעיק מומחה, או אחד מבני המשפחה,

ליתר הפעילויות מזעיק בעלי מקצוע - חשמלאי, שרברב, שיפוצניק וכו.

שלשום הייתי בבדיקה שיגרתית במכון הלב אלא שהפעם הופתעתי שהזימון היה אחרי 3 חדשים ולא 6 כמקובל.

הקרדיולוג אמר שרואים בזכרון של קוצב הלב שב-1.9 (היום שטסתי לחו"ל) היתה לי בלב הפרעה של כשעה וחצי ובבוקר הבדיקה שתי הפרעות קלות למספר שניות. (הזזתי דברים לקראת השיפוצניק)
זה לא משהו שמתים ממנו, אבל אני צריך להשתדל לא להתאמץ כדי לא להפעיל את קוצב הלב פעילות יתר, וזימן אותי לביקורת שוב לעוד 4 חדשים.

עם הלב לא משחקים.
הבעיה היא שהטרולי שלי אמנם הוא הקטן ביותר ועל 4 גלגלים, אבל מה ששוקל בו הוא בעיקר המחשב והרחפן על חלקיו. בפעם הבאה זו תהיה פעם אחרונה עם הרחפן. כיוון שצריך להשלים צילומים, ואחר כך הייתי מסתפק בתרמיל גב, אבל זה לא מתאים לי להסתובב עם משקל על הגב.
כבר למדנו בצהל שהחסרון של הרובה, שכל קילומטר הוא מוסיף עוד למשקלו.....

shron17

New member
משחקי מחבואים:

ילדים זה שמחה-ונכדים זו הנאה:
הנכד המתוק שלנו, למד בשבועיים האחרונים לצעוד ,והיום התחיל ללכת בצעדים מהירים וברצף לבדו - וללא עזרה.

היום התברר לי שהפעוט השובב שלנו, נהנה מידי יום ביומו להשתעשע אחה"צ עם הוריו בגינת המשחקים ,הסמוכה לביתו, וגם למד לצעוד במהירות על המשטח החלק שבגינה.
והנה היום אחה"צ היינו ביחד הוא ואני, בגינת -המשחקים, והקטנטן הרגיש ביטחון רב להתקדם קדימה במהירות ולנסות להסתתר ממני -מאחורי המגלשה של הקטנטנים.
לאחר כמה שניות הוא הסתובב ומיד הבחין שאני נמצאת מטר אחד מאחוריו ,ומיד הקטנטן ניסה לברוח ותוך שנייה טיפס על המדרגה הראשונה של מגלשת הקטנטנים, ואז - אני הפתעתי אותו ותפסתי אותו במותניו ,והוא צחק לו בצחוק גדול ומתגלגל,(נהנה מאוד מהמצב בו ניסה לחמוק ממני -אך נתפס.

כעת הפעוט התחיל לשחק במחבואים ולהשתעשע: בשבילו זו הייתה שעה מלאת-הנאה,אך לי התברר מהר מאוד ,כי עבורי זו הייתה שעה מעייפת ומתישה .
לאחר שעה אחת של ריצות אחריו,חזרתי הביתה מותשת לגמריי -כאילו עבדתי יום שלם בעבודה מאומצת וקשה.

זכור לי שלפני 8 שנים,הייתי מאוד חזקה, טיפלתי אז בנכדתי כשהייתה בגיל שנתיים,והייתי לוקחת אותה בכול יום לגן -המשחקים ומעלה אותה לגובה כול המגלשות וכול שאר המתקנים בגן - אז לא חשתי בכלל בעייפות, גם לא לאחר 3 שעות שהיינו בגן המשחקים.

היום אחרי שעה אחת בלבד עם הנכד השובב, ממש הייתה דרושה לי מנוחה ומאוד מהר התעייפתי.
בפעם הבאה אביא את אביו הצעיר לגינה,שיהיה האבא צמוד לילד, כי לי כבר אין את הכוח לגיל הנמרץ הזה.
כנראה ככה זה המצב כשאנחנו מזדקנים.

shron17

New member
צודק, אלא שהצעירים של היום מחכים לגיל 30 ומעלה להינשא:

הדור הצעיר של היום לא ממהרים להתחתן.(זה מקובל רק במסגרת הדתית.)
הצעירים החילוניים ממתינים לסיום האוניברסיטה ולתואר האקדמי ,וכך נישואיהם נדחקים למקום השני,ואז הנכדים מגיעים בגיל מבוגר יותר ,מאשר בדורות הקודמים,כך שהסבים והסבתות לא נעשים צעירים יותר.

למעלה