שלום , וסליחה

nicy2001

New member
שלום , וסליחה

שלום לצוות סהר ולכל הנמצאים בפורום הרבה זמן לא הייתי פה , בתקופה האחרונה התחלתי להסתדר אבל שוב אין לי עבודה. חוץ מי זה הכל בסדר אצלי. השאלה שלי היא כזאת: היום בשעה רבע לשבע קיבלתי צילצול מחברת כוח אדם שאלהם פניתי והיא בקשה ממני שאני ילך לעבוד היום ודחוף. וכמובן שעוד לא התעוררתי ( כי הצלצול העיר אותי ) האם הייתי צריך ללכת לעבודה הזאת ???? אני אמרתי לה לא. זה היה נבון מיצידי או טיפשי ??? מחכה לתגובתכם יהודה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היי יהודה!

באמת מזמן לא היית פה- ואם הסיבה לכך היא שהתחלת להסתדר אז אנחנו שמחים! בכל מקרה טוב לראותך... לגבי שאלתך על העבודה- זו שאלה שקשה לנו לענות עליה.. אבל נשמע שזו היתה עבודה שלא ממש התחשק לך לעשות- אחרת בכל מחיר היית קם..לא? לא כל עבודה מתאימה לנו, לא לכל עבודה מתאים לנו ללכת.. לפעמים זה עניין של סדרי עדיפויות- יש אנשים שמעדיפים לחכות לעבודה שתראה להם- ויש אחרים שיקחו כל עבודה באשר היא. זה כל כך אישי יהודה.. אם תרצה, ספר לנו עוד על העבודה, על מה זה בשבילך וכו´. ובינתיים- שתהיה לך שבת שלום!

nicy2001

New member
זה לא משהו רציני

היי זה עבודה בבית אריזה כעקרון אני מכון לקפוץ על כל עבודה שיש , אבל אני אוהב להיות מוכן מהערב כי גם ככה הלכתי לישון אתמול מאוחר אז לא היה לי חשק לקוםץ תודה רבה לך על העידוד שבת שלום מיהודה

nobh

New member
כח רצון

ולא כח אדם כי אתה עובד בשביל עצמך לא בשבילם ולכן גם אם צריכים אותך דחוף תלך בשביל עצמך לא בשבילם כי אין לך מבחר עבודות שאתה רק צריך לבחור מה שהכי קשה בעבודה זה האנשים הפוגעים ומעליבים אני מארגן מטוס לניו-זילנד אם אתה רוצה

nicy2001

New member
הפעם העיפות התגברה על כוח הרצון

היי אתה צודק אבל לפעמים השינה מתגברת על כוח הרצון ביחוד כשזה לא עבודה שאתה רוצה לעבוד בה. ובקשר לטיסה אני עדיין במגמה שזו הארץ שלנו ועדיף שלא עזוב אותה. יהודה

שבילים

New member
עבודה שאתה לא רוצה לעבוד בה

אם אכן לא קמת לאותה עבודה בגלל שאתה לא מעוניין לעבוד בה, אני חושבת שטוב עשית. וכוח הרצון בוודאי שלא משחק כאן תפקיד. לך תמיד בעקבות הלב, איך שאתה מרגיש ובלי צורך בקבלת אישור כלשהו, אם מה שעשית (או לא עשית) זה בסדר או לא. אני בעבר עבדתי בעבודה שממש שנאתי, רק בשביל הפרנסה. זה הגיע למצב שהייתי קמה בבוקר ובוכה בגלל המחשבה שאני צריכה ללכת לשם. ואז זה כמובן כבר היה הזמן לעזוב את העבודה ולמצוא מקום שיהיה לי טוב בו. לא תמיד חייבים לעשות מה שלא רוצים. (אלא אם כן ממש ממש אין ברירה)...

nicy2001

New member
כן רציתי אבל.....

הלב שלי צדק הפעם , אכן לא רציתי ללכת לעבודה הזאת אבל לפעמים יש את ההרגשה של אחרי הסירוב ללכת אתה מרגיש רע ואך תפרנס את עצמך. אני כרגע מנסה לחתום קבע בצבא והתהליך הזה מאוד קשה , אני לא מתכוון להתייאש. אם רוצים להשיג משהו בחיים צריך לעבוד קשה בשביל זה ואני לא מתכוון לוותר עד שיכניסו אותי. אז בוא נאמר שעדיין אני לא דואג למרות המצב הקשה. תודה על העידוד וכולי תקווה שכולנו נמצא עבודה שתתאים לכולנו ושלא נצטרך לקום בבכי לעבודה. בהצלחה לכולם יהודה

nobh

New member
אין דבר

העומד בפני הרצון אפילו לא שבילים מי שהולך לפי הלב חוטף התקף לב מי שהולך לפי השכל ממשיך לחיות

למעלה