שלום ועזרה---->

שלום ועזרה---->../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איזה שירים יפים יש לפינק פלויד חוץ מ- The Wall Wish You Were Here ורציני!! תרשמו שירים הכי טובים שהיו לו. תודה.

brotos

New member
לפינק פלויד יש הרבה שירים טובים

גם האישיות שלו כובשת פשוט. הוא בן אדם מצויין ממש. כותב בחסד. או במילים אחרות: זה לא איש, זו להקה. בארט, גילמור, ווטרס, רייט ומייסון. הם האנשים. זה קודם כל. שנית, אין שיר כזה The wall. לשיר קוראים Another brick in the wall (אלא אם כן אתה מתכוון לכל האלבום? נההה...). ואני מניח שלא כדאי שנמליץ על שירים, כי זה ייראה כאילו אנחנו מעודדים אותך להוריד מהאינטרנט וכו', ואנחנו, חברי הפורום המהוגנים, לא נרצה לדרדר אדם לפלילים! לכן, אני אמליץ על אלבום אחד, שישה שירים, כיף גדול. תגיד למוכר שאתה רוצה את Meddle של פינק פלויד, הוא כבר ידע. וחוצמזה, אתה יכול להצטרף לפורום, וככה להכיר את הלהקה. והערה אחרונה- ארסנל? תיירי הנרי? באנאלי.

One Echoe

New member
אה, כן...אני מאוד אוהב את האלבום,

לדעתי הוא אחלה אלבום בשביל להכיר את הלהקה, -מקוונת, כאילו לא להוריד את זה מהאינטרנט...

Rinor

New member
תשובה

הנרי, אתה לא מפורום ווינר וטוטו גם פה בתפוז? בכל מקרה, בדיוק יצאה מהדורה מיוחדת של גיליון Q ושם מתפרסמת רשימת 20 השירים האהובים ביותר של פינק פלויד אז הנה קצת לדעתי: Shine On You Crazy Diamond Comfortabley Numb Welcome To The Machine Breathe Time Sheep Hey You יש פשוט עוד כל כך הרבה...תצטרך פשוט להאזין ולהנות, יש באמת עוד הרבה שירים יפים שלהם שלא רשמתי פה...

melancholy man

New member
היי (תיירי הנרי?)

הצעה קטנה, קח קצת זמן תקרא את המאמרים וההודעות בפורום, תתרשם קצת ותחליט לבד, בכל מקרה פינק פלוייד היא ממש לא להקה של שירים בודדים אלא של אלבומים, את רשימת האלבומים ופרוט השירים שלהם אפשר למצוא בשאלות הנפוצות של הפורום. ברוך הבא.

holo

New member
אין לפינק פלויד שירים יפים בכלל

סתם להקה של שיר מסכן אחד של התלמידים האלה..נו החומה..

Nofar RHCP

New member
זה לא שיש להם שיר אחד יפה..

כנראה שזה השיר היחיד שאתה מכיר... שיו זה ממש מצחיק אנשים חושבים שהם מכירים ת'שירים שלהם והם מכירים רק את דה וואל... כמו חברה שלי.. היא אומרת לי שזאת הלהקה שהיא הכי אוהבת והיא מכירה רק ת'שיר הזה..."אני שומעת רק פינק פלויד"(
)...

Nofar RHCP

New member
לדעתי הוא לא היה ציני..

זה היה רציני לגמרי... אבל יש הרבה כאלו.. ש"אוהבים" את פינק פלויד אבל הם מכירים רק את דה וול...

One Echoe

New member
גם אם הוא היה רציני, משהו שכ"כ

לא נראה לי, הוא לא היה אומר את זה ככה... הוא אמר "סתם להקה עם שיר מסכן אחד " ...תחשוב, הוא נמצא פה בפורום והוא יכתוב דבר כזה באופן רציני? לא נראה לי... באמת שלא... -ואזמה אם מכירים רק את דוול, זה כמו שאני מכיר כמה להקות שאני לא ממש מכיר הרבה שירים\אלבומים שלהם...בסדר...כל אחד והזמן שלו...

holo

New member
תסתכלו על החתימה שלי

אחרי ההודעה שלי ותגידו לבד

למעלה