שלום וערב טוב כולם =)

פיגונת

New member
שלום וערב טוב כולם =)

שבת שלום לכם.. יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני קוראת ספר על וויקה, שמסביר באופן מקיף על וויקה, מהי וויקה וגם כתוב שם איך לבצע כשפים מסויימים, איך מבצעים טקס פולחני ועוד.. בכל מקרה- אני הרבה זמן רוצה לבצע טקס, אבל אני יותר מידי חוששת. לא, לא מפחדת ממה שיקרה.. אלא, מפחדת שאני לא אצליח! אני מבואסת מזה שאני לא יודעת טוב איך לבצע טקסים וזה לא כ"כ עוזר להיות מרוכזת שבכל רגע מסתכלים בספר, כדי לבדוק מה אומרים עכשיו ומה עושים עכשיו... אתם מבינים למה אני מתכוונת? שאני רואה בעיני רוחי את הטקס אני רואה אותו הולך כמו שצריך, בעל- פה..בלי עצירות כל רגע. אבל מה שבאמת יוצא- זה שאני למשל..הולכת בכיוון השעון, מסתכלת בספר.."רגע, מה אומרים עכשיו?!" "אוי התבלבלתי..אני צריכה עכשיו להחזיק את זה.." אז למעשה- אני סתם ממלמלת דברים.. אני רוצה באמת להצליח בטקס, להרגיש שאני מוכנה אליו רוחנית, נפשית.. אבל אני לא =( אני הייתי רוצה מורה..אבל אני בטוחה שזה יקר, אין כאלה הרבה..ואני צריכה קודם להיות מלומדת מינימום זמן.. בקצרה- הבעיה היא שאני לא עושה טקסים כי אני מפחדת שהם יצעו מבולגנים, מגושמים ושאני סתם אדקלם מילים, בלי שום ריכוז.. איך עשיתם את הטקסים הראשונים שלכם? תודה רבה, וסליחה מראש על ההודעה המייגעת..

gwizard

New member
אל תדאגי !

מה שאת מתארת זה קורה לכולם. לפחות אני זוכר שכך גם אני התחלתי. הייתי מסתכל בספר כל פעם שהייתי צריך לומר שורה נוספת ולפעמים אומר דברים לא בסדר הנכון וכך הלאה. בסופו של דבר, זה לא משנה. כי האלים לא עושים לך אודישן ומסתכלים על כמה טוב את יודעת לשחק, הם פשוט שם, נטולי שיפוט. הם לא מנסים לראות עד כמה טוב את מסוגלת לבצע טקס - אלא הם מסתכלים עד כמה טוב את מתכוונת למה שאת עושה. כוונה ואמונה הם הכל. טכניקה היא שולית. תמשיכי להתאמן, תמשיכי להאמין ולבקש הנחיה והכל יהיה בסדר גמור.

TheBlueOne

New member
מוכר...

בהחלט. אני מניח שאצל הרוב זה ככה , לפחות בהתחלה. אני זוכר את עצמי עושה את הטקס הראשון כשספר הצללים שלי פתוח לפניי. אני לא חושב שזה גרע מן הטקס.. בכל זאת- הגושפנקה של הטקס לא טמונה בהאם ביטאת את המילה נכון , אלא עד כמה התכוונת, רצית והיית מרוכזת באקט. עם הזמן זה יבוא.. במיוחד כשתתחילי לכתוב טקסים משלך. אז- זה יהיה הכי אינטואטיבי שבעולם.
אל תדאגי.

windflute

New member
הצעה קצת שונה..

לעזוב את הספר. קראת את הטקס? יופי. הרי לא צריך להגיד בדיוק את המילים שכתובות שם, ולא צריך לעשות בדיוק את מה שכתוב. מה שחשוב היא את, ומה שאת רוצה. בטקסים שלי אני לא קוראת מספר ולא מתכננת מראש מה אומר. אני נותנת לעצמי להוציא מה שאני מרגישה באותו רגע בצורה הכי אמיתית ועם הכוונה שהיא הכי שלי. תנסי פעם... ~O~ שחר

ToryMaster

New member
אמרי לי נא

למה הטקס שלך צריך להיות מלא הוד והדר ונקיון וחן? בשביל מי? זה לא שמישהו מסתכל. אני למדתי שהשיטה הכי טובה ליצור טקסים טובים ו"יפים" יותר היא לנסות לקיים שוב ושוב ושוב, עד שאלמד מה מתאים לי ומה קורה מתי.

למעלה