שלום וערב טוב לכולם ^_^

S v e t

New member
שלום וערב טוב לכולם ^_^

הייתי רוצה את עצתכם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את התאבון..ואני לא מדברת על תאבון בריא. אני כל הזמן רעבה. ואני יודעת שאני אוכלת הרבה יותר ממה שאנ יאמורה לאכול, פשוט אני אף פעם לא שבעה.. (נשמע נורא) אני משתדלת לאכול דברים כמו ירקות ופירות אבל זה פשוט לא מספיק.. יש לי משיכה מפחידה לפחמימות. ואני לא יודעת מה לעשות עם זה...הבעיה היא שזה התחיל לא מזמן (כלפני חצי שנה) ואני תמיד הייתי מלאה יחסית לגיל ולגובה שלי. אבל בתקופה האחרונה השמנתי ב6 קילוגרם וזה מבאס.... אני אשמח אם תעזרו לי

S v e t

New member
אתה קורה לי מהורהרת נפשית? =0

לא סתם. לא שזה כל כך רחוק מלהיות אמיתי, אבל לך תגיד את זה לגינס שלי...בכל מקרה פסיכולוג זאת לא אפשרות.

4maya

New member
SVET

יכול להיות שהתזונה היומית שלך מורכבת ממעט מידי פחמימות. במידה והגוף לא מקבל את כמות הפחמימות הדרושה לו, הדבר יכול ליצור תחושת רעב ותאווה עזא לפחמימות, בעיקר מתוקים למיניהם. בעיקרון מומלץ לפרוס את הארוחות במידה שווה ע"פ כל היום, ולאכול כל 3 שעות בערך ע"מ למנוע את נפילת הסוכר וכתוצאה ממנה התאווה למתוק. אבל הפיתרון הטוב ביותר הינו לקבוע תור לדיאטנית ע"מ שתקבע לך תפריט מאוזן לירידה נכונה במשקל, כזו שתספק לגופך את כל אבות המזון. תאמיני לי שעם תפריט מסודר שמכיל את כל מה שגופך זקוק לו, התאווה למתוק תרד פלאים, ותבחיני בשינוי עצום, מה עוד שהרגלי האכילה ישתפרו לטובה. חשוב לציין - אל תקבעי תפריט על דעת עצמך - דיאטנית נחוצה לשם כך! בהצלחה :)

S v e t

New member
=))

האמת פעם הלכתי לדיאטנית אבל היא לא עזרה לי...כי זה נורא קשה להיצמד לתפריט קבוע...זה משגע
ובעניין הממתקים אני מאוד משתדלת לא לאכול מתוק זה גם מה שגורם לי להיצמד כל כך לשקית הלחמיות...

למעלה