שלום וערב נפלא לכל הגולשים!

UNIVERS1

New member
שלום וערב נפלא לכל הגולשים!

אני חדשה כאן! עליי להתוודות..
לפני יומיים סיימתי לקרוא את הספר הנפלא "הסוד" - אחד הספרים המרתקים שקראתי
חברים, זה עובד! שלשום אני ומשפחתי יצאנו לטיול... בדרך העלתי בדימיוני מגוון רחב של פרטים כשבחירתם הייתה שרירותית לחלוטין: להקת צפרים, איש עם חולצה משובצת, שני חיילים אוכלים במסעדה, אישה מבוגרת עם אימונית אדומה, עורב מקפץ לו ועוד דברים אחרים... כולם התממשו! בהתחלה הנחתי כי מדובר במקריות טהורה, אך ככל שעלה מספר המימושים כך הסתלקה המחשבה שמדובר במקריות.. ללא ספק - הצלחתי למגנט את כל אשר "ראיתי" בדימיוני... זה מרתק.

caticat22

New member
מאוד מרתק ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע על החוויה המקסימה שתיארת! לכל אחד מאיתנו זה קרה , צריך רק לבקש ולהאמין

UNIVERS1

New member
כן... כל הדברים שקרו לי הם מקסימים.

באמת... אך אני חייבת להודות במשהו שסותר את החוויה הקסומה - הספר, בסיכומו של דבר, לא עשה לי טוב... האם זה קורה לכם גם, לצד החויות הקסומות? מצפה לתשובתכם,

ע ו פ ר ה

New member
היי יוניברס

האם תוכלי לפרט במעט מדוע הספר לא עשה לך טוב? באהבה עופרה

UNIVERS1

New member
עפרה, אני אשתדל לפרט ולהיות מובנת

שלום לך. קראתי את הספר ב"שקיקה", הוא אכן מציע עולם נפלא - עולם שונה.. אך גם מעלֶה, בדרך ניכרת, את רמת המודעות האנושית (וגם שלי אישית), מודעות לדרכי החשיבה שלי, ביקורת על מחשבותיי.. הספר הזה הוא תגלית והוא מביא אותי לסוג של מודעות עמוקה שלא, בהכרח, רציתי בה.. אני רוצה שדברים יתרחשו.. יזרמו באופן טבעי ביותר, ואין ברצוני לכוון אותם. לצד החוויות היפות שהן מזכירות סוג של קסם.. אני מאוד מדוכדכת... מאוד. תודה על ההקשבה

ע ו פ ר ה

New member
היי יוניברס../images/Emo24.gif

החיבוק שאני שולחת לך הוא נגד הדכדוך. אני חושבת שכשקוראים את הספר עלולה לעבור בראש רשימה גדולה מאוד של דברים שרוצים לתקן ואז חושבים: אוף, מאיפה להתחיל. אם זה מה שקרה לך, זה טבעי. אני מציעה לך לקחת תחום אחד קטן מתוך החיים ולהתחיל ליישם עליו את עקרונות הסוד. זה יעשה סדר "בבלאגן". דבר נוסף שקורה כשמתחילים לעבוד עם עקרונות הסוד, זה שנפגשים עם הערכים שלנו והאמונות שלנו, שהם לעיתים הפוכים ממה שאנחנו רוצים. זה המקום להיות מודעים להם ולערוך בהם שינוי, במידה ואכן זה הדבר אותו את רוצה. אלה הן שתי הנקודות שעולות בראשי, שעלולות לגרום לדכדוך. קבלי הכל בברכה וצאי לדרך. ואם יש לך שאלות נוספות, זה המקום לשאול. באהבה עופרה

UNIVERS1

New member
עפרה...

הדברים שהספר מדבר עליהם מאז ומתמיד היו בעולם \ ביקום ורק אני לא הייתי מודעת להם .. לא ברמה כזאת... אינני רוצה לייצר את חיי באמצעות מחשבותיי, אלא לאפשר להם לזרום תחת הפיקוח שלי. ייצור מחשבות מלאכותי יעשה את החיים למתוכננים ומתוכנתים... אותי זה מאוד מעציב... הספר מציע רמת מודעות מטורפת, שלא בהכרח בריאה... :-\

ע ו פ ר ה

New member
עכשיו סוף סוף

הבנתי למה התכוונת. וותרי על הדכדוך והמשיכי הלאה. נראה לי שבורכת באינטואיציה טובה. לכי איתה. באהבה עופרה

למעלה