שלום וצהריים טובים!!

הר עיבל

New member
שלום וצהריים טובים!!../images/Emo141.gif

שלום שלום לכולם אחרי תקופה לא מבוטלת של חיפוש עצמי לאחר הצבא,החלטתי סוףסוף להתחיל ללמוד! החלטה החלטית יש להגיד..חיפשתי משהו שיעניין אותי שלא ישעמם שהתואר יעבור בכייף איך שאומרים. לאחר חיפושים רבים ובדיקות קפדניות של כל הסילבוסים בכל אתר של כל מכללה אפשרית מצאתי!!! גאוגרפיה ופיתוח סביבתי! כרגע אני משפר את הבגרות שלי קצת כלומר אני ניגש בחורף לגאוגרפיה {לומד לבד זה אפשרי נכון?} מאוד אוהב טבע,בע"ח וטיולים. ששיתפתי קרובים בהחלטתי-- קיבלתי תגובות כמו "נו ומה תעשה עם זה אח"כ..." האמת לא כל כך מעניין אותי כרגע,העיקר שאני אלמד משהו שמעניין אותי ואני אוהב. ולשאלה שלשמה בעצם נכנסתי לכאן,יש ספר שמכין לבגרות?משהו מומלץ? זהו בנתיים אם יהיו לי שאלות מקווה למצוא כאן תשובות.. יום נעים ליעד

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

הגעת למקו הנכון ! גיאוגרפיה מתאימה בהחלט למי שרוצה ללמוד משהו שמעניין אותו ולא רק " מה יצא לי מזה.." למרות שיש גם מה לעשות עם זה , תלוי כמובן במסלולים שתבחר. לשאלת הספציפית - לא ! לצערינו עוד אין ספר אחד שמרכז את כל החומר לבגרות. החומר מפוזר בכ- 7 ספרים שונים. אל תמהר לרכוש אותם, אלה במידת הצורך חלק מהם אם בכלל. בהחלט אפשרי ללמוד לבד לבגרות ואם תשאר בסביבה תקבל מאיתנו הרבה עזרה, הכוונה וחומרי לימוד ( אבל אתה חייב לבקש יפה כדי שיבוא לנו לעזור לך
) מחר או במהלך הסופ"ש אשתדל להביא כמה קישורים ראשוניים מועילים ואני בטוחה שגם חברות וחברי הפורום הנוספים ישמחו לעזור מנסיונם הרב. מעבר לכך, אתה מוזמן לעשות חיפוש ( רצוי חיפוש ישן ) ולהגיע לחומרים שפורסמו פה בעבר. הרבה בהצלחה ומוזמן להשאר בסוכתינו הצנועה

r o i 1 9

New member
בהחלט אפשרי ללמוד לבד ולהפגיז בציון (מנסיון)

קיבלתי פה בפורום המון עזרה והכוונה וראיתי תוצאות. אם אני לא טועה,יש לך אפשרות לעשות 3 יחידות בחורף הזה: ישראל ,המזרח התיכון ואנסין. תברר בהקדם,כי חבל על כל דקה .

הר עיבל

New member
אכן כן

יש אפשרות לעשות 3 יחידות בחורף. אני שוקל זאת ברצינות אני אברר עם הבי"ס שבו למדתי.. תודה תודה לך.

הר עיבל

New member
אני אינטרני..

לכן אי אפשר לעשות 3 בחורף רק אקסטרני ניגשים בחורף

מכירה היטב

אפשר לסמוך בעיניים עצומות על מורה זה. חוץ מזה קבל מפמ"רית (בו הודעות עפ"י הקישורים) השונים. הרשת הג"ג - בו תמצא חומרים וסיכומי מורים. ו.. כאן שואלים. שים לב: ישראל יש חידושים השנה.

הר עיבל

New member
תודה רבה...

וחג שמח לכולם!! יאללה נוסע להורים לאכול לאכול זה מה שעושים בשבועות האחרונים יאמי יאמי...

למעלה