שלום וקצת על מקל דפוק

The Wraith

New member
שלום וקצת על מקל דפוק

אחד המקלות פשוט נשבר לי באמצע וזה היה כזה מתסכל!! על הסנייר! באמצע ניגון קל!! בכל מקרה, שלום, אני מנגן על תופים באופן בסיסי ביותר, במקרה שלי מוזיקה ורעש זה אותו הדבר, רק שאחד מהם לא גורם לאנשים לרצות לרצוח אותי. טל.

Kodak997

New member
קורה אחי....

רק תשתדל שזה יהיה בבית ולא באמצע הופעה

danezeq

Member
היי טל.

גם לי נשברו כמה מקלות - אבל לא מזמן נשבר לי מקל בצורה כ"כ מצחיקה, הראש של המקל יצא ואפשר לראות שחלק של המקל ממש נעשה חלול! אני אצלם את זה בהזדמנות
אגב, איזו מערכת יש לך?

דסדס

New member
זה לא אמור להיות מדכא...

אני מתופפת רק שנה אבל ממש חזק וכבר שברתי 2 מקלות... זה כיף שמקל נשבר תתיחס לזה בצורה הומוריסטית ואל תיתן לזה לדכא אותך!

danezeq

Member
זה הדבר הכי טוב!!!

זה מראה שמתאמנים!! אני מאחל לך שתשבור הרבה הרבה מקלות בחיים שלך

דסדס

New member
תודה

תודה רבה על האיחולים... אבל זו בת ולא בן....!!!!!!!! אני בהחלט מתאמנת המון...

HelloweeN

New member
אני לא מבין מה כולם מתלהבים שנשברים

להם מקלות ! נו אז מה? אז נשבר מקל, ו.. ? מקל זה עץ (בד"כ) לכן סופו להישבר מן הסתם.... אני לא מבין למה יש התלהבות על זה או להיפך נכנסים לדכאונות בגלל שמקל נשבר.. פתאטי!

danezeq

Member
מקל זה דבר חד פעמי

כל מקל נשבר, השאלה כמה זמן לוקח לו, חודשיים זה נורמאלי לפי דעתכם? (בהנחה שמתאמנים בממוצע שעה וחצי ביום)

chinchila

New member
אני שובר מקל כל אבל כל חזרה!

יש לי נגריה בבית ואם מישהו צריך נסורת שיקרא לי!

whadas

New member
טיפ ממתופף להקת רקויאם

יכול להיות שאתם לא מתופפים נכון כדי להכניס את המכה מילמעלה ולהימנעה ממכות שטוחות על הדפנות! בהצלחה!!!!

chinchila

New member
טיפ ממתופף להקת GUIDANCE...

מה זה להחמנע מהדפנות? RIM-SHOTS??? מה קרה לך, בתופים מנגנים על כל הסט, מוציאים סאונדים מכל דבר. זאת עצה לא במקום "לא לתופף על הדפנות" הדפנות שם בשביל להוציא מהם סאונד נוסף.. חודר יותר, דהיינו:RIM SHOT! יש שיטה אחת לדוגמא לדחות את הקץ (אבל לא בממש הרבה): אחרי כל מכה ותוך כדי נגינה, כשהיד עולה למעלה, לתת איזה סיבבון קטן למקל כדי שבמכה הבאה הוא יפגע משטח פחות מכוסח של המקל. זה אפשרי ואפילו קל... סתם עצה.

Kodak997

New member
אתה די צודק...

אני רואה את זה כאילו שלגיטריסט נקרע מיתר -קורה, מחליפים וזהו
אבל יש כמה יצירות מופת (ראה דניאל) שצריך להתייחס אליהן ...

למעלה