שלום! ושאלה על שומנים:
שלום לכם אני פעם ראשונה בפורום זה ולכן לא בטוחה שזו שאלה מתאימה אבל אנסה בכל זאת... אני מורגלת לאפות עם שמן (בעיקר עוגות) ומעדיפה שמן על פני חמאה.מרגרינה לפעמים בגלל הטעם ובעיקר כי חשבתי שזה עדיף בריאותית. בכל מקרה, לאחרונה גיליתי שאולי עדיף דווקא לאפות עם חמאה או מרגרינה מאשר עם שמן כי שמן שמתחמם לא בריא אף יותר. האם זה נכון? יש למישהו הסבר על כך? תודה
שלום לכם אני פעם ראשונה בפורום זה ולכן לא בטוחה שזו שאלה מתאימה אבל אנסה בכל זאת... אני מורגלת לאפות עם שמן (בעיקר עוגות) ומעדיפה שמן על פני חמאה.מרגרינה לפעמים בגלל הטעם ובעיקר כי חשבתי שזה עדיף בריאותית. בכל מקרה, לאחרונה גיליתי שאולי עדיף דווקא לאפות עם חמאה או מרגרינה מאשר עם שמן כי שמן שמתחמם לא בריא אף יותר. האם זה נכון? יש למישהו הסבר על כך? תודה