נועה של ים
New member
שלום ושאלה
שלום לכל חברי הפורום הנפלאים. שוב נעלמתי לי, אבל רק מכל העומס שנפל עלי. הקיטנה הסתיימה לה וכך גם ימי השקט. ים בבית ואני נאלצת לעבוד לילות, כך ששכנתי האדיבה תוכל לשמור עליה בלילה ואני אוכל להיות איתה ביום. מה שיצא מזה.. שאני לא ישנה כמעט.
יש לי כמה שאלות אליכם. ים בת 4 ושלושה חודשים, אך נראת מעט קטנה לגילה. היא נולדה פגית והשיגה את בני גילה בכל, למעט משקל וגובה. היא צנומה מעט ולא כל כך גבוהה. לאחרונה ונכון יותר לומר בקייטנה בעיקר, ים התחילה להרביץ לילדים ולנשוך אותם. קיבלתי תלונות מהגננת וגם מהורים. היא לא נושכת חזק ולרוב (מדבריה) זה בגלל שמציקים לה. השאלה הראשונה היא האם היא עושה זאת באמת כי מציקים לה או אולי בגלל חוסר בטחון ורצון "להבריח" מציקים פוטנציאליים? האם צריך להעניש אותה (יש לי בעיה עם זה, אני אמא שמתחילה לבכות ברגע שאני מרימה עליה את הקול). ניסיתי להסביר לה שזה לא מקובל ושאסור לעשות זאת, אך מצד שני אני לא רוצה שתגדל עם ההצקות אם אכן מציקים לה, ושתדע להגן על עצמה. האם אתם חושבים שזה בגלל שהילדים חדשים לה? (הקיטנה מעורבת עם ילדים כל שכבות גיל, לא רק מהקבוצה שלה בגן). מצטערת על האורך, נועה
שלום לכל חברי הפורום הנפלאים. שוב נעלמתי לי, אבל רק מכל העומס שנפל עלי. הקיטנה הסתיימה לה וכך גם ימי השקט. ים בבית ואני נאלצת לעבוד לילות, כך ששכנתי האדיבה תוכל לשמור עליה בלילה ואני אוכל להיות איתה ביום. מה שיצא מזה.. שאני לא ישנה כמעט.