שלום, ושאלה

• פותח הנושא Scop
  • פורסם בתאריך

Scop

New member
שלום, ושאלה

איזה חוסר נימוס מצידי לפתוח בשאלה :) השיר קיקיריבו, איך כותבים את השם ושם המבצע?

Lechko

New member
היי :)

אני מניח שאתה מחפש את השיר ki ki ri bu של Dj Laz (ככה לפחות אני מצאתי בזמנו). אם זה לא מה שאתה מתכוון אליו, השורה ki ki ri bu mandinga לקוחה משירים קלאסיים ישנים יותר, נסה quimbara של celia cruz או mandinga של buena vista... אלכס

Scop

New member
כמה טיפשי..

אני לא מאמין שחיפשתי שעות ki ki ribu ורק בגלל שלא הפרדתי את הריבו זה לא מצא :) 10X

Big Red

New member
ואם כבר ב"קימברה" עסקנין,

מה הגרסאות המועדפות שלכם לשיר ?.. שלי ללא ספק שייכת לססיליה נואל (פרונטו סלסה).

Lechko

New member
שלי...

פרונטו סלסה פצצה שיר, אבל הקשר לקימברה רופף מאוד. שיר יפה מאוד לדעתי זה: Bemba Colora (המופיע לפעמים בשם kimbarra) של Bamboleo. אבל שוב.. זה אני :p חח אלכס

Lechko

New member
תיקון... שיפור.

אחרי מילה מטל, הוזכר לי שבתחילת השיר cecilia noel שרה "kimbarra"... טעות שלי.. פשוט לא זכרתי. ונזכרתי... כמובן, הגרסה האולטימטיבית: Quimbara של Celia Cruz!

enicegirl

New member
אממ...רגע

שמתי לב שענו לך על השאלה אבל אפשר שאלה אישית? כתוב בחתימה האישית שלך שהצפרדעים צפו ואחת מהן החליטה לקפוץ, כאילו מאיפה? לא הבנתי את הבדיחה, אפשר הסבר?

Scop

New member
הסבר

אולי לא היה ברור ש"צפו" זה הסתכלו... אז טיפלתי בזה :) זה "משפט חוכמה" מתורגם מאנגלית 2 הצפרדעים הסתכלו, נקרא לצפרדע שאמרו שהיא החליטה לקפוץ א ולשניה ב. זה פשוט מעלה הרבה נקודות מעניינות.. ב' הסתכלה והסתכלה, אבל לא עשתה דבר. א' החליטה לקפוץ. היא לא ישבה בחוסר מעש. ב' רצתה לקפוץ אבל לא יכלה? א' נתנה הזדמנות לשניה, אבל בסוף וותרה? האם א' בכלל קפצה, או שהיא רק החליטה ולא קפצה עדיין? הרבה דברים לחשוב עליהם..

reina1

New member
יש גם גרסה נהדרת של השיר הזה...

בביצוע א-קאפלה של ווקאל סמפלינג. קוראים לו "la negra tomasa". חפש תוריד את השיר ולא תתחרט!

Lechko

New member
חחח תודה!!!

ואללה אני מנסה להמליץ לאנשים פה על ווקל סמפלינג כבר מזמן :) סוף סוף מישהו שאוהב את המוזיקה שאני אוהב חח אלכס

reina1

New member
חולה עליהם!

יש לי במצטבר איזה שני דיסקים של השירים שלהם על אוספים שונים שצרבתי... למעשה גיליתי אותם כשחיפשתי את הגירסה של DJ LAZ.

vocal sampling

אני מחפשת את הגרסה שלהם ל- mama guela... וללא הצלחה מישהו יכול לעזור לי ?

רוני../images/Emo35.gif מחפשת שיר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

אם אני אמצא - אני אגיד לך..

למעלה