שלום! ושאלה:

Wainshtein Lev

New member
שלום! ושאלה:

אני מעוניין לקנות כרטיס שיאפשר לי לבצע עריכת וידאו במחשב האישי (גם וידאו דיגיטלי אבל בעיקר אנאלוגי) איזה כרטיס היית(ם) ממליצים לי לקנות? אם אפשר, ללכת מהטוב ביותר לכיוון מטה תוך פירוט מקסימלי אפשרי?

Wainshtein Lev

New member
מה, אף אחד לא יודע?

זה לא פורום הפקת וידאו? אתם לא אמורים (לפחות חלק מכם) להיות מסוגלים לענות לי? מה קורה?

GGOODD

New member
קורא שלוקח זמן לענות...

מקפיץ
ואם מישהו יודע לענות, שיענה תשובה כמה שיותר מפורטת ואני אצרף את זה לשאלות נפוצות כי זו בהחלט שאלה שנשאלת הרבה
תודה מראש על העזרה

קרוקדיל

New member
חסרים הרבה פרטים בשאלה

מה המפרט התכני של המחשב? מה הסכום שעד אליו אתה מעונין לשמוע? לאיזה עבודה זה מיועד?

Wainshtein Lev

New member
OK, פירוט:

מחשב: P-3/1200MHZ 256MBRAM סכום: 100-200$ עבודה: שימוש ביתי, להעביר את כל הג'אנק המשפחתי למדיה בלתי ניתנת להריסה וכדרך ללמוד קצת עריכה. תודה.

קרוקדיל

New member
ההמלצה שלי...

בסכום כזה אני הייתי הולך על כרטיס מסך שמשולב עם כרטיס לכידה היתרון שלו הוא בזה שבד"כ הוא בא עם מאיץ גרפי למסך בנוגע לשמות וחברות אני לא כ"כ מתמצא אבל אני לא חושב שצריך ליהיות הפרשים גדולים באיכות בין אחד לשני

asa160

New member
לחפש כטיס משומש של פינקל

המערכת החלשה שלך מונעת שימוש בכרטיסים חדשים ואתה נשאר עם שתי אפשרויות: ממיר אנלוגי לדיגיטאלי דו כיווני: המומלץ קנופוס 100 בסכום של כ2000 ש"ח. או לרכוש כרטיס דיוי500 משומש ב300$. מנסיוני כרטיס עריכה משומש בגיל שנה הוא קנייה מצויינת. אורן

למעלה