שנה 7 היא השנה הקשה ביותר.זו שנה מאוד מבולבלת ומעורפלת בה יש רצון חזק להתבודד. לאנשים נשואים זאת שנה עם קשיים אדירים,מריבות ומחלוקות עד כדי גרושים אפילו. נטיה חזקה לבקורתיות מוגזמת. אנשים שיש להם נטיה להתמכרות בשנה זו עלולים ליפול ולכן המלצה חמה לא לשתות אלכהול או לקחת תרופות. לעומת זאת שנה מצויינת ללימודים כיוון שבשנה זו ההישגים מדהימים. חשוב לנסות לשמור בשנה זו על נוהל שגרתי בחיי היום יום כיוון שזו שנה קשה במיוחד. אגב יש להזהר גם מפני מקרי גנבה וערמומיות... אור שפע ואהבה עינת
נכון , אני מרגישה שהשנה הזאת היא אחרת לגמרי, תחושת הלבד היא מאד חזקה ודומה שאין בכלל ``תנועה`` ,האמת היא שנושא הזוגיות במיוחד מטריד אותי . סיכום שמי הוא 11 ונולדתי בתאריך 66-1-3 מה את יכולה לומר על כך? תודה מראש
אני יודעת שאת עוברת שנה מאוד קשה. אכן את בשנה 7 והצורך להתבודד בה מאוד חזק.צורך זה עומד בסתירה לאישיותך החברותית ולכן קשה לך אף יותר. זו אינה שנה לזוגיות חדשה כיוון שגם זוגיות קיימת עומדת בשנה זו במבחן השרדותי קשה... בכלל מאז גיל 28 את נמצאת בתהליך מאוד קשה עם עצמך,תהליך של התקדמות הנשמה,רוחניות ונסיון להבין וללמוד מהחיים.אלו הן שנים קשות של התבודדות מסויימת ובקורת עצמית מוגברת כמו גם כמעט חוסר יכולת לחיות בזוגיות. לצערי איני אשת בשורות עבורך ומבחינה זוגית בשנתיים הקרובות איני רואה כל פתרון באופק. הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ אישי כדי להבין יותר מה קורה לך וללמוד להתמודד עם הדברים. אור שפע ואהבה עינת