שלום ושבת שלום

garroll

New member
שלום ושבת שלום

תהיתי אם אנחנו מארגנים מפגשי פורומים... נ.ב. מישהו מכיר אתר טוב לקסמים שחורים? תודה גארול

mbinh

New member
בבקשה

כן יש מפגשי פורום. אני מכיר רק לקסמים ירוקים.

mbinh

New member
הצדק עימך

כן בגלל זה אמרתי שאני מכיר רק ירוקים(ציניות).

ebony

New member
../images/Emo3.gif

ירוקים זה יכול להיות מעניין כשחושבים על זה תחשוב על זה ככשפים ששייכים יותר לטבע

garroll

New member
אז מישהו יכול להסביר לי משהו???

איך זה שבכול מקום שאני מחפש זה כבר 4 שנים אני מוצא ''BLACK MAGIC'' האהא??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

RainBird

New member
כי זה מונח שמתמשים בו בורים. המאגיה היא כלי בלבד, הוא יכול להזיק או לעזור, אבל הרוע או הטוב (לפי הגדרות אנושיות ומוסריות) לא נמצא בכלי עצמו אלא במי שמשתמש בו.

RainBird

New member
ומכיוון שכלי הוא לא שחור או לבן, כך גם המאגיה- היא אינה שחורה או לבנה.

T i a

New member
אתה חושב

שסימני השאלה האלה כביטוי להוכחה ועצבים יגרמו לאנשים לענות לך תשובות אחרות. אני חושבת שארדן נתן תשובה מדוייקת. ואולי אחרי חיפוש של 4 שנים, תאיר את עינינו ותגיד לנו מה זה Black Magick?

Mist2

New member
הכל תלוי במטרה של המכשף

Black magic or dark magic is the branch of magic that is used to perform evil acts or that draws on malevolent powers אולי יכול לעזור אם תקרא קצת מספריו של קסטנדה יש לו שם כמה התיחסויות על מכשפים שונים, אך ההיתיחסות לכישוף באזור מרכז ודרום אמריקה.

RainBird

New member
כי קסטנדה ממש אמין ולא פיקטיבי ../images/Emo13.gif כוח הוא כוח, הוא לא יכול להיות רע או טוב כי זה לא המהות שלו בכלל.

Mist2

New member
הכוח הוא כוח נכון

השאלה מה אתה עושה עם הכוח הזה ואם קסטנדה פקטיבי או לא, אולי אם ירצה המקרה או הגורל, כי אני ממש לא רוצה ואני אמסור לך כתובת של אנשים שיש להם יותר ידע ממני וממך על קסטנדה, תשאל אותם אולי תקבל כמה תשובות!!!!! ודרך אגב, יש כוח ויש כוח, אם אתה לא יכול להבדיל, מה אני אומר...

RainBird

New member
זה מה שאמרתי. אם השאלה היא מה אתה עושה עם הכוח הזה- מה שעולה מכך זה לא אם הכוח שחור או לבן, טוב או רע, אלא שהכוח נייטרלי והכל תלוי מה עושים איתו- לפיכך, אין מאגיה שחורה. קסטנדה לא מעניין אותי כלל. ואם יש כוח ויש כוח, אז תחליט כבר מה דעתך.

ההגמון

New member
אני רוצה.

את הכתובות שיש לך על אנשים שיש להם מידע "יותר ממני או ממך" על קסטננדה. הולך?

למעלה