שלום ושנה טובה

• פותח הנושא aviht
  • פורסם בתאריך

aviht

New member
שלום ושנה טובה

יש לי הרושם שזה פורום רציני כי הנושא עמוק ורציני דימיון זה משהו מאוד מפותח אצלי,איך מדריכים אותו?

זה פורום רציני ונושא רציני...

לא סתם יש לנו משקפיים של מומחה
אפשר לנתב את הדמיון ולהיעזר בו לכל מיני מטרות, כמו סיוע נפשי, חיזוקים מנטליים, ואפילו ריפוי מחלות (הרבה מאוד הודעות מעלות כאן את נושא הסרטן וכוחו של הדמיון המודרך לסייע בריפוי המחלה). שאלת שאלה מאוד כללית. נסה למקד אותה כדי שאוכל לתת לך תשובה ראויה. מה היית רוצה לדמיין? הגר

aviht

New member
הייתי רוצה לדמיין

אני גבר בן 44 מאוד יצירתי,אנרגתי ומצליחן. ובגלל פחדים למינהם לא בניתי לעצמי עסק משלי. העם ע"י הדימיון המודרך אוכל להקים לעצמי עסק משלי? זו שאלה ראשונה לעת עתה תודה מראש.

על גבי כנפי הדמיון המודרך

שלום אבי דמה לעצמך יום בהיר אחד, שעת בוקר רעננה, מזג האויר נפלא, הרוח קלילה, והכל ממש ממש כמו שאתה אוהב את הבוקר שלך... ואחרי שאתה לוקח נשימה עמוקה, אתה פותח את עיניך לראות שאתה עומד על פסגה של איזו גבעה לא יותר מדי גבוהה, ולרגליה נפרש ים... קח נשימה עמוקה עמוקה עכשיו, ותשים לב לתחושות הנהדרות שיכולות לזרום בגופך ממש ברגעים אלו.. ותן להן להתפרץ לכל עבר בגופך... איך ההרגשה? אתה לא באמת על אותה הפסגה.. אך ההרגשה :))) יכולה להרקיע שחקים.. שיטת הדמיון המודרך בהחלט יכולה לעזור לך להתמודד עם הפחדים, יכולה לעזור לך להתגבר עליהם, יכולה לעזור לך להתכוון ליעדים מדויקים ומטרות מכוונות ולנסוק לשם... אם באמת אלו הם הפחדים למיניהם אשר בגללם מנעת מעצמך לבנות עסק משלך, אז אני מאמין ששיטה זו בהחלט יכולה לעזור לך... לעזור לך להחליט ולפעול בכיוון שאתה רוצה! ותו לא.
שנה נפלאה ומוצלחת לך אבי מיק.

העסק שלך לא יקום מעצמו אבל...

הדמיון המודרך יוכל לעזור לך למצוא ולגעת באותן נקודות שעד עכשיו חששת לגעת בהן, בין אם בגלל פחדים או כל סיבה אחרת... האם תהיה מוכן לנסות את התרגיל שהציע לך רוח מדבר? ספר לנו איך הרגשת אחרי שניסית... הגר

למעלה