אני קוראת כאן לפעמים, והגיע הזמן שאציג את עצמי. אני רואה שיש כאן יותר ויותר אמהות חד-הוריות מבחירה, ואני מתחילה להרגיש כאן בבית... אז אני דבורי, אם חד-הורית מבחירה לאביחי בן ה-4 ולנעמה ובצלאל בני הששה חודשים. שנה טובה לכולם!
מה זה אומר מבחירה לילד ולשני תאומים? הפריות? מבחירה? כי אם כן- זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על זה. רוצה לספר לנו קצת, או שזה אישי מדי? בכל מקרה-נשמע נפלא-ושיהיה לכם בהצלחה! איזה כייף.
כי בעצם אני לא מכירה כמעט חדהוריות מהפריה באופן קרוב, ועכשיו כשענית לי זה נשמע באמת הגיוני. מה שכן-צריך המון אומץ וכוח,אהבת ילדים וכוח רצון בכדי לעבור את המסלול הזה. לא ככה?
לא רואה בזה אומץ. עדיף לילד לגדול עם אחים - מהרבה בחינות. נשים רבות מנסות מתוך מחשבה על אותו ילד ראשון שילדו. כאמור, זה לא תמיד מצליח, ויש מי שמוותרות בסוף ויש מי שדוחות את זה לגבול האפשרי. זה מסלול מעצבן, עד שיש הריון אח"כ זו חגיגה
בשמחה נקבל אותך לחיקנו. ואת אביחי והתאומים כמובן. יווווווו.....איזה כיף זה תאומים ואיך את מסתדרת עם השלשה? יש קנאת אחים קצת? או שהכל עבר חלק? ברוכה המצטרפת
קנאת אחים תמיד יש. בחודשיים הראשונים היה קשה מאד - נעמה היתה צריכה ניתוח, אני הייתי מודאגת ועצבנית, ואביחי התנהג קשה מאד. עכשיו הכל משתפר. אביחי אמנם גם מקנא אבל מקבל את התאומים מאד יפה. וגם אני כבר לומדת להסתדר.