שלום ו....אני ...

דוקודור

New member
שלום ו....אני ...

נוסע להופעה של דילן ב16 ביולי באיטליה , היום הודיע לי קרוב משפחה שגר באיטליה שהוא השיג עבורי כרטיס .. האמת כרטיס לא במקום הכי טוב אבל עדיף מכלום .. אני הולך להגשים חלום . צאחלו לי בהצלחה וכמובן תנו לי טיפים של .. 1. האם מותר להכניס מצלמות? 2. האם יש מכירה של מרצנדייז? אם כן כמה כסף בערך להביא ומה כדאי לקנות? וכמובן כל טיפ אחר ..

דיתוּש

New member
טיפים!

לקחת אותי ואת שוקוהוליק איתך, כי הוא לא רוצה לקחת אותי לבד. אז לפחות שתהיה אמתלה. שוקו, אני לא מוותרת!

Chocoholic

New member
ברכותי !

תהנה באיטליה, דווקא נראה לי סבבה לשלב שם טיול והופעה של בוב. אז מלבד לקחת אותי ואת דיתוש איתך (אני בתקופת מבחנים...
) קח מצלמה, אבל מאוד לא סביר להניח שתוכל לצלם בהופעה, לפחות לא באופן חופשי. אני די בטוח שימכרו שם merchandise ואם יש משהו מסוים שאתה מחפש אולי תמצא אותו, אלבום או ספר.

וואלה תהנה...כמה תשובות

הייתי בהופעה של דילן לא מזמן...אז אני מניח שבעיקרון זה יהיה זהה מבקשים לא להכניס מצלמה,ואם אתה מכניס אז יבקשו לא לצלם. אתה יכולים לצלם אבל בזהירות,שהשומרים לא ייראו מאיפה הפלאש בא ...ולקראת הסוף אפשר גם להרביץ תמונות בהדרן. מוכרים דיי הרבה חולצות(יקר מאוד,מינימום 20 דולר לטי שירט רגילה) אבל גם פוסטר של ההופעה,תיקים וכו...אני קניתי סט של 4 סיכות חמודות ב5 דולר...

למעלה