שלום ו-HELP!!!!!!

black_heaven

New member
שלום ו-HELP!!!!!!

קראתי קצת אחורה בהודעות פורום ושמתי לב שכולכם מכירים אחד את השני... HELP!!!! אולי אתם יכולים להשאיר הודעה עם מי אתם ומה (במוזיקה השחורה ) אתם אוהבים? אני יודעת שזה קצת דבילי אבל אולי בכל זאת??????? :p :p :p :p

Maly

New member
נסיון לעזור

אחרי שמדברים בצ`טים בכאן בפורום מכירים אנשים ו יש כאן אנשים שמכירים באמת.(מעניין כמו מי) איי אהה אוו אויי איי (סתם רעשים) (תפסיקו לצחוק) אני אוהבת כמעט הכל במוזיקה שחורה(כל מה שאני מכירה,אני לא מכירה כל כך הרבה) *עדי*שלא היה לה כוח ללכת למחויבות אישית אז חזרה לאכול

dannnnnna

New member
עדי יגרועה!!!

לא יותר פשוט להגיד לה שיש כאן כמה ברנשים (אי וונדר הו) שמכירים אחד את השני..וזה באמת לא הרוב.. מה גם שהדפים כאן לא ממש זזים בקצת מסחרר ככה שלא קשה לעקוב.. ובקשר למוזיקה.. אני אוהבת בעיקר היפ הופ וראפ לא אוהבת סול ומממ..אר אנד בי..בסדר לא מתה על זה אבל שומעת לפעמים.. דנה שחייבת להתחיל ללמוד למבחן בלשון..

GIRLI

New member
DANNNNNA

הדפים פה לא זזים בקצב מסחרר כי את והחברים שלך חושבים שזה צ`אט!! ובמקום לכתוב על מוזיקה שחורה אתם יורדים אחד על השני! אולי באמת כדאי שתלכי ללמוד למבחן בלשון במקום לבלבל לנו את השכל! את מוזמנת ללכת! YOUR GIRLI!!!

dannnnnna

New member
ואו!..להרגע ברנשית!!!

הדפים פה לא זזים בקצת מסחרר כי הפים לא זורמים מה לעשות ככה זה.. אז כן אני ועוד כמה אנשים פה מצ`אטטים (יש כזה דבר?) קצת..ממלא עד שמשהו זז פה לוקח שנה... ומה זה התקיפה הזאת.. את באה לפה כותבת הודעה ראשונה שלך (לא שאני כזאת ותיקה אבל בכל זאת) ומתחילה להגיד שאנחנו רק יורדים אחד על השני...אנחנו גם כותבים הודעות בקשר למוזיקה אנחנו לא פה בישביל הצ`אט אבל כשאין כאן צ`אט אין ממש מה לקרוא..לא מוצא חן בענייך? למה הגבת? יכול ללכת..אני די בטוחה שכולם פה היו שורדים גם בלי התגובה שלך בפורום.. דנה שהמבחן בלשון דווקא הלך לה טוב (טוב מדי?)

תותי-בת

New member
יו דנה! מצ`וטטים - :) זה דבר ראשון ודבר שני, למה לתקוף? הבחורה כתבה מה שהיא חושבת, זכותה, כפי שזכותך, ובינתיים אני רק רואה שאתם משגעים פה ת`שכל, והודעה על מוזיקה שחורה בלבד עדיין לא ראיתי ממך מתוקה שלי, שמחה שהמבחן בלשון הלך לך טוב ויהיה הרבה יותר טוב אם לא תכנסי לסערת רגשות מכל דבר, וצ`אט פה לא יהיה. ליאת.

D.O.D

New member
ליאת, נכון את גאה בי?

אני בין הצדיקים היחידים בסדום שכתבנו הודעות שקשורות למוזיקה שחורה בין היתר (אני ודרעי צדיקים וצריך לשחרר אותנו!!) ודנה אני שמח שהלך לך המבחן בלשון טוב... אני רוצה להרגיש תוצאות (-: והמבין יבין (יותר נכון המבינה תבין)

Honey_Y

New member
אין כמו מוסיקה שחורה

אני הכי אוהבת מוסיקה שחורה - ראפ, היפ הופ , אר-אנ-בי זמרים למשל: Missy Elliott Aaliyah Dr Dre Destiny`s Child וכו`

מיטלוש

New member
נו באמת! :-(

כנראה שכמעט כל מי שנכנס לכאן אוהב את המוזיקה הזאת. את לא צריכה לפרט יותר מידי. תודה רבה לך! בזבזת את זמנך לשווא! H-(

למעלה