שלום ו
על הפורום החדש..

שלום ו../images/Emo49.gif על הפורום החדש..

אני תושבת חדשה בכ"ס וכמה שאלות שמסקרנות אותי.. יש תכנון לפארק ענק בכ"ס ( ליד שכונת משה דיין / אזור התעשיה) - משהו יודע על צפי התחלה? מישהו יודע על גני שעשועים שווים לילדים קטנים / משחקיות /ג´ימבורי וכד´? תודה ושיהיה בהצלחה יעל

תשובות....

בענין הפארק, חוץ משלט שאומר שההתחלה היא בסביבות אפריל 2003 עוד לא עשו עם זה כלום ואני בספק עם עד שנת 2004 יתחילו להזיז שם משהו, העייריה נמצאת בקיצוצים א-ד-י-ר-י-ם ופארק יקר כזה לא כ"כ בא בחשבון בתקציב כרגע... לגביר הגי´מבורי, בקניון ערים מדי פעם ממול פיצה האט יש, ניתן לצלצל להנהלת הקניון ולברר בקלות צהריים טובים, עומרי

Pixy led

New member
בקשר לפארק אינני יודעת,

אך באשר לגני-שעשועים: בכפר-סבא קיימים גני-שעשועים רבים, תוכלי למצוא אחד לפחות כמעט בכל שכונה. בגן-הזיכרון קיים גן-שעשועים נחמד ולצדו מדשאה רחבת-ידיים, לפחות יחסית לפרופורציות הכפר-סבאיות. בשנים האחרונות הוחלפו רבים מגני-השעשועים הישנים בגני-שעשועיחם חדשים (למורת רוחי, אני העדפתי את הקודמים), ואני מניחה שהם בטיחותיים יותר. לגבי משחקיות, ג´ימבורי וכו´: * הספריה העירונית - לידה ממוקמת משחקיה המתאימה בעיקר לגיל הטף, בתוך הקונסרבטוריון. ("בית ספיר", פינת ויצמן-ירושלים). הכניסה בתשלום. * "פנטזית הג´ונגל" - משחקיה גדולה ומלאה בבריכות כדורים, מגלשות, סולמות ואפילו חדר-חושך... Spooky. *חיוך* אני מניחה שהמלצת הגילאים תהיה עד גיל 12, אבל גם אני בגילי המופלג (15) עוד נהנית ממנה. המקום ממוקם על ויצמן, מיד לפני קניון "ערים", ליד ה"שביל" המוביל לרחבת הקניון. גם כאן, הכניסה בתשלום, וניתן לערוך במקום ארועים כגון ימי-הולדת לילדים צעירים. * בימי ו´ (אם זכרוני אינו מטעה אותי) קיימת הפעלה על רחבת קניון "ערים", מתאימה לילדים ונוער צעיר, מדובר במתקנים שונים בתשלום, ביניהם, לדוגמה, קפיצת "באנג´י" (הילד קשור בשני צדיו לרצועות ענק ומנתר מן המזרון על הקרקע עד כ - 3 מטרים באוויר. נשמע כיף.) מקווה שעזרתי, וברוכה-הבאה לעירנו!
שלך, פיקסי לד.

ליאן.

New member
יש ג´מבורי ענק, חדש ומעולה

ליד מפעל טבע, בכניסה לשכונה שאינני יודעת את שמה.. קרוב להדרים.

Houndour

New member
זו הדרים החדשה...

זה שני מטרים ליד הבית שלי. וזה ג´מבורי מאוד מאוד מושקע

ליאן.

New member
נראה מהמם!

עברתי במקרה לפני כמה ימים בסביבה והופתעתי לגלות את המקום.. אני רוצה לחזור לשם רק בשביל להסתכל מה עשו שם ולהצטער על כך שאני כבר לא בת 4..

F R E A K O U T

New member
אמממממממממממממממממממ

אני לא רוצה לקטוע את האושר מהגן שעשועים עם המגלשות ענק שיש ליד הדרים אבל קבלו משהו קטן: דוד שלי גר ממש בבניין שממול (הנה משהו שמתאים לזאתי שהצטערה שהיא לא בת 4) וכל לילה בערך ב3 באים נערים ונערות ופשוט מזדיינים בתוך המגלשות... זה מגעיל ולא פחות מ10 פעמים דוד שלי היה צריך להתקשר למשטרה שיעיפו את הילדים משם כי הם מפריעים למנוחה..... כל לילה יש שם צעקות ולפעמים גם עושים שם על האש עם מנגלים ישר לתוך המרפסת של דוד שלי....... איי יאיי יאיי.... when good things go bad... זהו....

../images/Emo16.gifיזכור../images/Emo16.gif

יזכור פורום כפר סבא, את ההודעה שנכתבה ע"י מנהל הפורום, ונגרסה במגרסת "ילדי הגן" שביקשו להוריד את דעתי שפגעה בהם, ואני מצטער... בכל מקרה, בענין יחסי המין בגן, ספר לי על זה, לא חדש בכלל... (לעצרי...) מי שמעונין לקבל את ההודעה שצונזרה המכילה את דעתי בנושא הגן למסרים האישיים שלו בתפוז מוזמן לשלרהוח לי מסר לילה טוב והרבה סליחה, שלכם, עומרי

charmingirl

New member
באמת?? ../images/Emo12.gif

אווו.. גאד... כאילו, אין להם בושה?! לא בונים גני שעשועים כדי שיעשו שם את זה.. בשביל זה יש את הבית שלהם!
כרגע הזדעזעתי.. ואני יודעת שמישהי שאני מכירה הולכת לשם, היא התאהבה שם במגלשות (ולא, אני לא חושבת שהיא הולכת לשם בגלל הסקס הליילי שיש שם..
)

עומרי יה...

היא לא דיברה על הגן העגול!!!!! שמעשנים שם היא דיברה על גן אחר שנערים הולכים ומזדיינים שם! ושלא בשביל זה יש את הגן הזה!!! איפה אתה רואה שהיא הזכירה לעשן??????

charmingirl

New member
מעשנים.. אין לי בעיה- שיעשו מה שהם

רוצים- חיים שלהם...
יש לי בעיה עם כאלה ששוכבים שם..
וזה ל-א המקום.

אני הולכת לגן העגול

ואם אתם מדברים על זה שליד שבט בצופים אתם מאוד טועים!! ומי שמעשן זו זכותו! אנחנו לא עושים מנגלים או משהו ולא משהו אסור! זכותו לשבת שם היות וזה מקום ציבורי!! פעם זה ההי רק שכבת ערד ואז נדחפו כל מיני אנישם וזה כבר לא מגניב כמו פעם.

עזבי עישון סיגריות וזה

מדברים על סמים על אלכוהול על סקס.. לי אישית זה לא מפריע.. אבל יש כאן אנשים שזה מפריע להם כי הם גם רוצים להנות מהגנים האלה או הילדים שלהם או אחים שלהם ולא רוצים רק לחשוב מה יש על המתקן שבו הם משתמשים

למעלה