שלום ו-
על פתיחת הפורום החדש!

שלום ו-../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום החדש!

טלינגייה מקסימה שלי, הנה אני
מברכת אותך ואת כל באי ה"בית" החדש והמקסים הזה. נושא האימון האישי ריתק אותי כששמעתי על כך לראשונה לפני כ-3 שנים בהקשר של הפרעות קשב וריכוז. הסוגייה המרכזית שעולה לנגד עיניי כשאני חושבת על כך, היא שהמאמן אינו "יותר יודע", "יותר מומחה" וכך הלאה מהאדם שאותו הוא מלווה ומאמן. העניין הוא שכל כך הרבה פעמים (אולי אפילו תמיד)קל למישהו "מבחוץ" להתבונן בנו, לראות את המשגים, את היתרונות והחוזקים (שעשויים לשמש ככלים לעבודה ולהעצמה), מאשר אנו - השרויים בתוך העניין והדבר, ונעים בתוכו בתנועות מעגליות (סגורות אולי). כמו מישהו שמתבונן מלמעלה על אחר הנתון במבוך... (משהו כזה...) זהו. שיהיה בהצלחה, ואשרי כל הבאים בשערי הפורום שאת מנהלת אותו!
וכמובן גם

tlingit

New member
תודה רבה לך שושנתי ../images/Emo141.gif

אימון של הפרעות קשב וריכוז (ADHD) אכן מוכר בארץ כבר כמה שנים והאימון האישי הגיע יותר לאחרונה גם בעיני מאד מצאו חן תפישת המתאמן כאדם בעל מלא היכולות להגיע להישגים בהם הוא מעוניין, ותפישת מערכת העבודה בין המאמן והמתאמן כשוויונית בה הם יוצרים צוות שעובד ביחד. אלה הן חלק מהסיבות שהביאו אותי לתחום הזה.. תודה על כל הברכות

../images/Emo28.gifנפלאה תמיד בעיניי ../images/Emo12.gif

חכמתך - כי כה רבה היא... באמת, אוצר הידיעות העצום והבלום שלך מעורר בי השתאות. אבל מה שתמיד הדהים אותי עוד יותר ובמיוחד ויותר מכול - היכולת המיוחדת שניחנת בה להכיל. ובתחום יכולת ההכלה האינסופית הזאת מסתתרת גם כוליות|סדגש (מהמילה "כל"). ואני מתכוונת לעושר הגוונים ולעומק ומגוון הרבדים. נוגעת בכול, והכול נוגע בך - "ידה בכול" (במובן הכי חיובי). בואי נקים פורום/ארגון/בי"ס/מכון לאנשים כוליים... שולחת את כל אהבתי וברכת הדרך למופלאה בנשים!

tlingit

New member
../images/Emo9.gif

אני בהחלט בעד הקמת ארגון כזה
ושוב, תודה על המחמאות

למעלה