שלום, ו2 שאלות.

שלום, ו2 שאלות.

1. איפה אני מוצאת את כל חוקי התנועה? לא רואה אותם באתר המשטרה. צ'טערת... 2.אנו גרים ברחוב הולנדי מרוצף (ללא מדרכות. והרחוב די צר, 2 מכוניות ברוחב בדוחק) לכל דייר יש חניה שלו, מין נישות שיוצאות מהרחוב ההולנדי. הדייר שלידינו מתעצל לחנות בחנייתו וחונה על הכביש. הוא אינו חוסם את התנועה לגמרי אך מכביד מאוד על תימרון. יש חוק שמדבר על מצבים כאלו? מה ניתן לעשות (אם ניתן) תודה.

offirla

New member
שלום!

1. חוקי התנועה תחפשי בגוגל: "פקודת התעבורה" או "תקנות התעבורה". או שתשלחי לי מייל ל- [email protected] ואני אשלח לך את חוקי התנועה (פקודת התעבורה ותקנותיה) 2. יש תקנה 71(1) (בתקנות התעבורה) נקבע שאסור לעצורה/לחנות ולהעמיד את הרכב בצורה כזו שגורמת להפרעה לתנועה או לסיכון עוברי הדרך. אם מדובר, בשכן - ואת רוצה לשמור על יחסי שכנות טובים, אפשר להעיר לו ואפשר גם להעביר את העניין אל "האגודה לתרבות הדיור" או אל הפיקוח העירוני. את הדוח לפי סעיף 71(1) יכולה רק המשטרה לתת - לשם כך, עליך לחייג 100 ולהתלונן. אם זה דבר שחוזר על עצמו, תוכלי להתלונן אצל מפקדי תחנת המשטרה האזורית.

המלצה

לפני שמתקשרים למשטרה מומלץ להתקשר למוקד העירוני (106) בדרך כלל בכדי לתת להם לטפל בבעיה. יש להם פקחי חניה שזה התפקיד שלהם ואפילו גרר אם צריך. כדאי לראות איך הם מטפלים בזה לפני פניה למשטרה או תרבות הדיור.

למעלה