שלום זאת אני, זוכרות אותי?

שלום זאת אני, זוכרות אותי?

אז כן, כבר 3 חודשים או יותר לא כתבתי כאן. האישמיש שלי, במסגרת עבודתו, דפק את אפשרות הכניסה לתפוז ואני פשוט לא יכולה להיכנס לתפוז מהבית. מבית הספר זה פדיחות. עכשיו אני אצל אבא ואמא, ופתאום התגעגעתי נורא לפורום אז נכנסתי... לדרורי היה היום יומולדת (לפי התאריך העברי, בלועזי זה בעוד קצת פחות משבועיים) וכולנו התרגשנו מאד. די מדהים איך עברה כל כך מהר השנה הזאת. איך לפני שנה לא יכולתי בכלל לתאר לעצמי מה יהיה. ועכשיו? עכשיו אני אפילו יכולה לדבר בקול אל עצמי ולהגיד שהייתי רוצה אולי עוד מעט עוד ילד. דרישת שלום לכולכן נעמה

אפרת12

New member
בטח שזוכרות../images/Emo70.gif

לשנת האימהות
ו
לדרורי ליום הולדתו אי אפשר סופית ופרמננטית להיכנס לתפוז
מוזר...

אדר שלי

New member
יומולדת שמח לדרור הגיבור../images/Emo65.gif

וגם לך, לרגל חגיגות שנת האימהות הראשונה!

בלינקה

New member
זוכרת ומתגעגעת ../images/Emo24.gif

מזל טוב לדרור הגיבור ולהורים שלו, על שנה ראשונה כמשפחה. תקפצי לעיתים קרובות יותר.

אפעופ

New member
אני לא מאמינה שעברה שנה ../images/Emo12.gif

יומולדת שמח שמח לדרור המתוק וגם לך מזל טוב על שנת אמהות ראשונה.

תודה על הברכות

עכשיו אני נכנסת מדפדפן אחר( MOZILA) ובאורח פלא אני מצליחה לכתוב. היה לנו יומולדת מוצלח במיוחד ואכן, זו גם חגיגה של שנה של אמהות ואבהות. קשה להאמין, הא?

משוש30

New member
שלווווווווווווווווווווווום../images/Emo24.gif

מה שלומך?? איזו אורחת!!! המון מזל טוב לדרורי איזה ילד גדול!! רק מזכיר לי שגם התאריך שלנו מתקרב והולך... אולי תבואי למפגש שלנו במודיעין שבוע הבא?

yaelia

New member
הי נעמונת../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך. נשמע שהכל נהדר אצלך. מזל טוב לדרור הגיבור. אולי תבואי לפגוש אותנו בשבוע הבא במודיעין?

בודאי!../images/Emo24.gif

שכנתי מהצד השני של כביש המנהרות... מה שלומכם? מזל טוב ליום הולדת שנה לדרורי ולך!
עוד שנים רבות של נחת והנאה הדדית!

תהיתי לאן נעלמת

ומזל טוב לדרורי, הוא נולד בדיוק שבוע לפני שירי, מה שאומר שאנחנו חוגגים השבוע. מרגש, נכון? פתאום הם פשוט ילדים גדולים!

התנצלות

מסתבר שהאיש לא "דפק" את האפשרות של הכניסה לתפוז. הייתה בעייה בשמירת עוגיות מאקספלורר, שגרמה לזה שכמה חודשים לא הצלחתי, דרך האקספלורר להיכנס לתפוז. אז איש יקר (שכרגע פתר את הבעיה הזאת) סליחה
(איך יצאתי, הא?)

dorlim

New member
הייי חבל שלא חשבתי על מליון $ ../images/Emo8.gif

בדיוק הבוקר חשבתי שאם אני אגיע ל
אני אתעניין בשלומך והנה את פה
איזה כיף לראות אותך
מזל טוב לכם ולדרור

למעלה