שלום זהב 21

שלום זהב 21

אז מה היה לנו כאן? אחד אומר לך תן ליונה לבדוק השני אומר לראשון יפה אמרת והשלישי אומר שלמו 90 שח ותהיו חברי אגודה. צק צק צק. הסולריום מושבת ןהליצנים האלה עסוקים בניסיונות להעביר סידרות חינוך בכאילו תקפו אישית את יונה. אני לא יודע מי זה יונה ואני מניח שגם לא אדע בעתיד כי יכול להיות שיונה אדם נחמד אולם איננו עוסקים בנחמדות אלא בחירבון אחד שלם והוא שהסולריום סגור. תאמין לי שמשיחות עם רבים וטובים מחולי הפסוריאזיס הבטן שלהם מלאה על 3 המוסקיטרים שכותבים כאן ומגבים אחד את השני והמצחיק אותי הוא שהם שותקים כי הם מפחדים הבנת את זה? הם מנסים להסיט את הנושא העיקרי וזה הרשלנות בנושא הסולריום לפאן האישי. חבורת השקרנים האלה במועצה איתם דיברתי ואפילו עם מנהלת הסולריום שאמרה כי הם עידכנו את סוכני הנסיעות שפועלים איתם כדי שיודיעו ללקוחותיהם בחול שלא יפגעו ובפועל בשטח ראית מצב שונה. אתה מקבל תשובה של איזה חובבן שאינו מתמצא בקומבינות של עברייני הרשויות המקומיות ועדות מקומיות ואזוריות כאילו מסדרים משהו עד 2013 נו תגיד לי זה נשמע לך רציני? דע לך ש90 שקל זה בדיחה , אני מוכן לשלם 1000 שקל לשנה ולהיות חבר באגודה אולם זה בתנאי שינהלו אותה מנהלים מקצועיים ולא חבורה של מתנדבים חובבנים שחיים על דמי חבר של 90 שקל כשבפועל שווים 90 שח. בקיצור בשביל להיות מחבורת המקובלים של מלוט אני אומר לא תודה.

ds213

New member
../images/Emo230.gifסלאמת ישראל יפה וטוב יהיה שתשתה מים קרים

ותפסיק להשמיץ. שיהיה לך לבריאות כל טוב ופחות תסכול וזעם. תאמין לי אנו לא חיים מדמי החבר ואנו שווים יותר משתוכל לתאר. אז שמור את הטענות שלך למר חיים בר אם ישנן כאלה ,הרי הוא היו"ר שלכם. או תפנה את האנרגיות שלך מול מי שגרם לך לכעס . בברכה dafna

מי זה חיים בר?

אני שומר את הכסף הזה כדי לקנות מים מינרלים בכניסה לסולריום הסגור .כנראה שלא הבנת שהייתי מוכן לשלם דמי חבר גבוהים למנהל מקצועי. טרם הפנמת העובדה שהתנדבות היא העסק היקר ביותר והראייה היא הסולריום הסגור ופיטפוטי הסרק על גיבוי ליו"ר כאילו שזה הנושא העיקרי. אני מעדיף כאלה שאינם מתנדבים.. אגב אפילו שקל בודד אינו גדל על העצים ולבטח מעיסוקי לא הייתי נותן לך אותו כי הוא סכום פעוט. אגב התגובה ותגובות קודמות שלך מזכירות לי איזו מורה במערכת חינוך קלוקלת ומסואבת שהיכרתי בילדותי והיא לא הגיעה רחוק.

danistar

New member
יש לי רעיון יותר טוב

אולי תתנדב לאגודה ?? אם כל כך קשה לך ואתה לא מפסיק קטר ולילל על אנשים שאתה בכלל לא מכיר ומעלה פה עצות ( כי בדיבורים עם ישראל חזק מאוד ) אולי תזיז את התחת שלך , תקום ותעשה משהו ?? תפסיק להעביר ביקורת על אנשים שאתה לא מכיר ועושים עבודת קודש כדי שלמשל תוכל לקבל החזר של 70-80 אחוז על הכרטיס בסולריום למשל או לקבל דיוונקס במסגרת הסל ( ואליה מעט מאוד מהדברים שיונה וחברי הועד של האדוגה שאני נמנה עליהם עשו גם בשבילך ) . אני מזמן אמרתי ליונה שאולי כל הבכיינים צודקים ועדיף שנסגור את האגודה וניתן לכל החולים שיסתדרו בעצמם ואז נראה מה יהיה . לי אישית אין בעיה מחר בבוקר לעזוב את הועד ואני בטוח שיונה יוכל לנצל את כל הזמן הפנוי שיתווסף לו עקב כך לדברים שיגרמו לו יותר הנאה. יונה , אגב הסכים איתי אבל מה לעשות שיש לנוע סק עם משוגע אמיתי שמבין את משמעות וההשלכות של הדברים הללו הרבה מעבר לרעיון הכתוב ... ( איזה מזל שאנחנו כבר משמן לא מתרגשים מיללנים וקטרנים שעסוקים רק בלבכות כמה קשה אבל כמובן שברגע שמאפשרים להם להתנדב ולעשות הם נאלמים ונעלמים כאילו בלעה אותם האדמה ) תשמע מר סאלאמת , הדברים לא תמיד עובדים איך שאתה רוצה , המציאות חזקה מכל עצה כתובה על נייר או מסך מחשב , כי הצעות לא חוכמה להעלות _ אמרתי כבר אנחנו עם של מומחים ) , החוכמה היא להעביר אותם לפן המעשי . נכון להיום זה מה יש , 90 שח דמי חבר , הנהלה של מתנדבים ( הלוואי וניתן היה לקחת יו"ר בתשלום אבל חוקי האגודה והתקציב לא מאפשרים זאת , אם הייתי לוקח נניח 300 שח דמי חבר בשנה, היית מוכן לשלם ?? , היינו חושבים על כך אבל זו אגודה של החולים ולמענם ואנחנו עושים הכל כדי לקחת דמי חבר נוחים ככל שניתן ) שעושים המון על חשובנם וישבון זמנם למען האגודה ויונה משוגע אחד ( ואני מדגיש אחד ) שמריץ את הכל על גבו ולא הייתי מנסה לחשוב נכון למצב היום מה היה קורה אם לא היה יונה . בקשר לעניין הסולרים , אני יודע שליונה היתה פגישה עם הנהלת הסולריום וכל מה שהוא יודע נכתב כאן בפורום לפני כמה הודעות , חפש ותמצא . ואכן , אם היית מכיר את יונה אני בטוח שהיית חוזר בעצמך מכל מה שכתבת עליו . ועוד דבר אחד קטן , אם יש לך רעיונות איך נוכל להגדיל את כמות החברים באגודה גם המבוגרים וגם הצעירים , דבר שאנחנו לא מצליחים לעשות למרות כל הרעיונות ( פרסום בעיתונים , בטלוויזה , באינטרנט , ברשתות החברתיות ) ואיך אנחנו מצליחים לגייס לכל הפגנה מול משרד הבריאות 1000 איש ( נכון להיום בקושי מגיעים 10 וגם הם ברובם חברי ועד ) נשמח לקבל ממך רעיונות בנושא ועזרה לממשם . סאלאמת ..

קח רעיון שאני מוכן להשתתף בו פעיל

שהעמותה תקבע תאריך ואשר בו יתייצבו חברי אמותה ונכי צהל חולי פסוריאזיס בכניסה לסולריום בים המלח כדי לעשות טיפול ואם לא יתאפשר עקב השיפוצים ואז ילכו כולם יחד לחוף הפתוח, יתפשטו עירומים וישבו כקבוצה על החוף. כמה זמן לדעתך יקח עד שתגיע המשטרה, הטלויזיה ועוד כמה רודפי שערוריות כדי לכבות את האש? נראה לך שיקחו את כולם למעצר על התערטלות בפומבי? נו ונהיה במעצר אז מה? אתה חושב שלמשהו יש שם ביצים לארגן דבר כזה? אני בכיף עושה את זה באוגוסט כי אני בטיפולים שם והדבר האחרון שמפחיד אותי זה מעצר על סיבה של מניעת טיפול רפואי. הנה קיבלת רעיון שאינו עולה כסף.

danistar

New member
שרוף , מפוייח ועייף

מקווה שביום ראשון בעבודה יתנו לי להיכנס כי אני ותמונה שלי בכרטיס העובד זה כמו פרסומת לבנטון .

ds213

New member
../images/Emo230.gifשלומלום,אתה עדיין בחופש?????איך זה????

נשארת בים המלח עוד שבוע???? הפעם חוץ משרופים ומפוייחים שכחת לרשום "עקוצים "

b2erez1

New member
בבקשה... תכתבו משפטים קצרים / תגובה מתומצתת

"סאלאמת" למה אתה עצבני ?? 1. גם ככה ים המלח לא עוזר .....ומשעמם אחול שרמוטה.

שלומה 77

New member
לכול חבריהפורום

אני עוקב אחרי כול הודעות ורואה רק השמצות! השיפוץ של הסולריום נועד לרווחת החולים לבוא ולהשמיץ את האגודה ובמיוחד את יונה זה קטרנות!! אני מחלוצי הסולריום לא מבין על מה כול המאומה. אני אספר לך את היסטוריה של הסולריום ושל האגודה אני ועוד כמה חברים היינו יורדים לים המלח לטיפולים לא היה אגודה ולא היה סולריום היה 3 בתי מלונות \\\ גני שולמית צל הרים ועין בוקק . ואז הוקם סולריום קטן וגם אותו פירקו בגלל המיקום ובנו מלון במקום. לאחר שנתיים הוקם הסולריום מחדש מול מלון גני שלמית וגם אותו פירקו אז אנו כל החברים צעקנו צעקה גדולה ו אנשי העסקים חברי הסתדרות וחברי כנסת עזרו לנו מפת הכבוד לא הזכיר שמות ובאותו שנים ניבנה הסולריום המרכזי אותו כולם מכירים ולכן הוא זקוק לשפוץ. במקביל לאותה תקופה התארגנו בדירה של חברים בגבעתים משם התחיל רוח התנדבות של מנהל חשבונות, מנהל בנק גדול, מהנדסים וקבלני בניין שסייעו לנו עם כול הרישומים וכך זה התחיל נלחמנו כמו אריות שלך יהיה מה להתלונן ותאמין לי חשבו על הכול על ניהול מיקצועי על פירסומות על תרומות אז בבקשה קום תפסיק לדבר תשקיע מאמצים תפנה למשרד הבריאות תשקיע כסף מכספך הפרטי למען כולם אולי אתה תצליח יותר ממה שאנחנו הקמנו לדבר זה קל להפסיד ימי עבודה לא לצאת עם המשפחה לטיולים לבזבז כסף פרטי וזמן אני מאחל בהצלחה.

למעלה